Van más ország is ahol Mc Donald's és Burger King nem kis pénzt kér a mini ketchup tasakokért?
kb. 5 éve jöttem haza az USA-ból ahol annyi ketchup, mayo, hot sauce, etc. tasakot adnak a hamburger mellé amennyit nem szégyelsz kérni, én általában 3-5-öt kértem mindig, sohasem számoltak fel semmit értük.
Miután hazajöttünk, pár hétre rá egy Mc Donald's-ban ledöbbentem amikor megláttam a számlán, hogy többe került 5 tasak ketchup mint a hamburger amivel azt enni akartam.
Azóta sem ettem egyik fast food joint-nál itthon mert már a gondolatára is felmegy a cukrom ha csak arra számlára gondolok.
A napokban olvastam, hogy Denny's jön Magyarországra és ez eszembe juttatta a Mekkis emlékeimet a ketchupról és csak kíváncsi lennék, hogy Európában minden országban felszámolnak a ketchup tasakokért vagy csak nálunk?
Első sorban azok véleményére lennék kíváncsi akik már ettek más európai országok Mc Donaldsjaiban.
Sok sok évvel ezelőtt, itthon még ingyen ki volt téve a kanalak és a szívószálak mellé a ketchupos kis zacskók.
Most 100ft-ért vagy 120-ft-ért lehet venni, ketchupot, kis tégelyekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!