Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Van más ország is ahol Mc...

Van más ország is ahol Mc Donald's és Burger King nem kis pénzt kér a mini ketchup tasakokért?

Figyelt kérdés

kb. 5 éve jöttem haza az USA-ból ahol annyi ketchup, mayo, hot sauce, etc. tasakot adnak a hamburger mellé amennyit nem szégyelsz kérni, én általában 3-5-öt kértem mindig, sohasem számoltak fel semmit értük.

Miután hazajöttünk, pár hétre rá egy Mc Donald's-ban ledöbbentem amikor megláttam a számlán, hogy többe került 5 tasak ketchup mint a hamburger amivel azt enni akartam.

Azóta sem ettem egyik fast food joint-nál itthon mert már a gondolatára is felmegy a cukrom ha csak arra számlára gondolok.

A napokban olvastam, hogy Denny's jön Magyarországra és ez eszembe juttatta a Mekkis emlékeimet a ketchupról és csak kíváncsi lennék, hogy Európában minden országban felszámolnak a ketchup tasakokért vagy csak nálunk?

Első sorban azok véleményére lennék kíváncsi akik már ettek más európai országok Mc Donaldsjaiban.

2016. febr. 10. 00:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez inkább location függő. New Yorkban is fizetni kell érte, legalább is egyes részein biztos. Hollandiában laktam fél évet, ott nem emlékszem, hogy számoltak volna fel érte pénzt. Ha igen, biztos nem olyan ár/érték arányban, mint itthon, így fel sem tűnt. Lengyelországban én ingyen kaptam a sima sültkrumplihoz is.
2016. febr. 10. 00:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az Egyesült Királyságban egy menühöz csak 1 tasakot adnak ingyen, ha többet akarsz, akkor fizetned kell érte.
2016. febr. 10. 01:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Svájc, Németország. Németországban ráadásul kivétel nélkül mindig megkérdezik, hogy kérek-e ilyesmit. Direkt számítanak arra a bevételre is. A KFC-kben viszont jár a kosarakhoz és ott sosem számolják, csak úgy beledobnak egy marékkal.
2016. febr. 10. 12:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Sok sok évvel ezelőtt, itthon még ingyen ki volt téve a kanalak és a szívószálak mellé a ketchupos kis zacskók.

Most 100ft-ért vagy 120-ft-ért lehet venni, ketchupot, kis tégelyekben.

2016. febr. 10. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!