Nem durva, hogy 420Ft/0.5L ásványvíz a Mc Donald's-ban?
Figyelt kérdés
Hogy lehet ezt megengedni? Uzsora áron van...2015. máj. 3. 17:22
1/14 anonim válasza:
Meennyiiii??? :o
Nálunk a kis sarki boltban 1,5l 89Ft.
2/14 jackson666 válasza:
Mcdonaldsbol semmit nemszavad venni káros és drága
3/14 anonim válasza:
Sajnos megtehetik.. Tudják, ha már betévedtél úgyis fogsz venni a hamburgerhez italt.
4/14 Shai-Hulud válasza:
Hát igen. A Hilton éjjeli bárjában pedig 1500 forint.
Megoldás: ne vegyél ott ásványvizet.
5/14 Koplárovics Béci válasza:
"Hogy lehet ezt megengedni? "
Semminek sincs kötött ára...
"Uzsora áron van..."
És főleg: nem kötelező megvenni...
6/14 anonim válasza:
De, durva. Ha nincs annyi eszed, hogy a mosdoban a csapnal igyal vizet, hanem feltetlenul asvanyvizet akarsz, akkor fizesd is meg.
7/14 A kérdező kommentje:
Képzeld,nem magamnak vettem hanem a 4 éves kislányomnak. Azt kívánta meg. Ha lesz gyereked majd megtudod...
2015. máj. 3. 19:02
8/14 anonim válasza:
Van gyerekem, raadasul lany. K...ra nem kap meg mindent, amit 'megkivan'. Ne a mekit okold a felresikerult nevelesedert, ha a gyerek nem hajlando csapvizet inni es kihisztizi maganak a 400+ forintos asvanyvizet, az egyes-egyedul a te hibad.
9/14 anonim válasza:
Szerintem elfogadható. Igazából csak akkor tűnik drágának, ha külön veszed a vizet. Mert ha veszel egy menüt, akkor a kóla helyett kérhetsz ásványvizet.
De amúgy komolyabb helyeken egy 3 decis vízért 800-1000 Ft-ot is elkérnek.
10/14 anonim válasza:
Ha jol tudom 4db McNuggets 610 ft.. Ez is durva.
A 6db-s kerul annyiba mint egy happy meal menü asszem.. Na ez is durva.
Szoval nem kell felhaborodni. Ők megtehetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!