Milyen megoldás van a terhességi csikok halványitására?
Figyelt kérdés
A második baba után nagyon sok csikom lett. Sokat is hiztam. Már fogyok szépen lassan, szeretném a csikokat, és a löttyedt hasamat is kicsit szebbnek látni.
Van ötletetek?
2010. jún. 26. 22:15
1/2 anonim válasza:
Sajna a csíkok nem fognak elmúlni. A lányom már 2 éves múlt és a csíkok még mindíg látszanak, már nem pirosak, hanem gyönygyház színűek, de bikinit nem vennék fel.
Idővel elhalványodnak Neked is, de örök emlék marad sajna!
2/2 anonim válasza:
szia, így igaz, nem fog eltűnni! nekem terhesség alatt érdekes módon nem lett új csíkom, pedig hakjlamos vagyok rá, mondjuk nem is híztam sokat!. amikor kamaszodtam, és nőtt a cicim, azon lettek csíkok. nem durva, de lett. mára oylanok, mint ahogy az első leírta. a hasra meg a hasizom jó, meg a dinamikus mozgásfajta. ha a bőröd kinyúlt, arra sajnos csak a plasztika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!