Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti meddig játszótereztek?...

Ti meddig játszótereztek? Most időjárásra gondolok, nem órára.

Figyelt kérdés

Főleg kisebb gyerekek érdekelnek úgy 2-5 év között.

Enyém 2 és fél éves, és esküszöm nem emlékszek tavaly hogy oldottuk meg, de amúgy is most vasakarata tud lenni, és nem erre a 3 napos esős időre gondolok hanem mikor -1,-+2 fok körül van tegyük fel és süt a nap, de a játékok hidegek.

Ilyen száraz téli időben ti mentek játszótérre? Enyém nagyon igényelné..

Thermo nadrágai vannak de már szobatiszta így nincs pelus ami védené a fenekét.

Plusz harisnya elég nadrág alá vagy ti overál nadrágot adtok?

Vagy nem is játsziztok ilyen hidegben már télen?

Úgy veszem észre sokkal étvágytalanabb,rosszabbul alszik mióta bejött ez a csapadékos hideg idő, nálunk pl tényleg 3 napja megállás nélkül esik :-/

2018. nov. 26. 14:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
68%
játszótéren sem csak olyan játék van, amire ülni kell! lehet mászókázni, pörgőzni, labdázni... a csúszdán meg csak néhány másodpercig ül a gyerek.
2018. nov. 26. 15:04
 12/31 A kérdező kommentje:

Nálunk 3 ezernèl olcsóbban nincs játszóház, és mindig összeszed vmit :-/

Szerintem is ha a hintáról lemondunk csak nem fázik meg ha 1 percig leül a csúszdán .

És ha viszek ilyen lapos díszpárnát hintára, libikókára? Hülye ötlet?

2018. nov. 26. 15:20
 13/31 anonim ***** válasza:
41%
vihetsz akár egy egész plédet is, és akkor pl a fészekhintába nyugodtan be is fekhet.
2018. nov. 26. 15:24
 14/31 anonim ***** válasza:
68%
Vízhatlan nadrágban nyugodtan lehet játszóterezni. Van bélelt, meg lehet kapni esőnadrágot is, ha nincs olyan hideg. Kesztyű meg dettó jó ha vízhatlan és megoldva. Overál alá simán mackónadrágot szoktam adni, mert a harisnya kínszenvedés volt, így viszont gyorsabb öltöztetni az oviban (ha ráhúzod a szárára a zoknit, nem gyűrődik fel). Inkább az a gond, hogy sötét van és én fázom álldogálni - bár már gondoltam rá, hogy magamnak is veszek valami sínadrágot városi használatra :D
2018. nov. 26. 15:39
 15/31 anonim ***** válasza:
41%
Na mondjuk ezert is adtam bolcsibe, az egesznapos jatszohaz. Hetvegenkent nagyon unatkozik itthon, de jatszoterre, szabadba ritkan akar menni mar. Mar csak rovidebb setaink vannak esernyovel, ha szarazabb az ido, kismotorral. Eleg remalom ez az idoszaka az evnek kisgyerekkel.
2018. nov. 26. 15:48
 16/31 anonim ***** válasza:
68%
Nem vagyok egy szőrösszívű, szigorú anya, csupán következetes. Ergo nálam nem úgy kezdődik, hogy lecsalogatom valami ígérettel, hogy hova megyünk, ahova nyilván van kedve, hanem közlöm, hogy megyünk és kész. Nincsen dráma belőle, hogy mikor hova. Sok gyerek játszana a jégcsaposra fagyott lánchintával is, a szülő dolga elirányítani mikor mit lehet, levegőzni meg kell. Ha neki nincs kedve, mert nem a játszótér a program, hát úgy járt, majd megjön menet közben, nem is értem miért kéne "csalogatni" bárhova is, mentek és annyi, kalap, kabát. Rengeteg téli program van, nem csak játszóház, beöltözve el lehet lenni a szabadban is kis fantáziával a nélkül, hogy kockásra fagyna a hátsója a játszótéren.
2018. nov. 26. 17:20
 17/31 A kérdező kommentje:

Én úgy nevelem hogy legtöbbször van beleszólása hova menjünk ,főleg ha érte van a program..

Tehát hogy melyik játszira akar menni,motorral vagy triciklivel stb.

És nem jön meg a kedve,múltkor is elsétáltunk pl pékségbe semmi szórakozás, végig beszélgetünk,mondja a házszámokat de unatkozik közbe.

Nem szeret leveleket gyűjtögetni, meg céltalanul sétálgatni sajnos.

Persze szánkózást én is várom meg hóember építést stb, de most direkt száraz napos hideg téli időt kérdezem.

2018. nov. 26. 21:02
 18/31 anonim ***** válasza:
27%
Megyunk..hidegben tuti..szemerkelo esoben is..csak akkor nem ha tenykeg esik. Nem mindig jatszo, sokszor csak a parkban boklaszunk de mindig megyunk, ha nem esik.
2018. nov. 26. 23:01
 19/31 anonim ***** válasza:
Hideg teli idoben is hotaposo es overal/sidzseki...nem fog megfazni
2018. nov. 27. 07:55
 20/31 anonim ***** válasza:
14 hónapos, ma is voltunk játszótéren. Igaz csak egy jó fel órát (plusz sétáltunk meg egy felet)de jó volt nagyon. A csöpögő esőben is elmentünk, szerintem amikor nem fog szakadni nekünk marad programnak. Heti háromszor szoktunk menni, a többi nap más program van. Szakadó esős napokon szetintem játszóház lesz a program.
2018. nov. 28. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!