Ti meddig játszótereztek? Most időjárásra gondolok, nem órára.
Főleg kisebb gyerekek érdekelnek úgy 2-5 év között.
Enyém 2 és fél éves, és esküszöm nem emlékszek tavaly hogy oldottuk meg, de amúgy is most vasakarata tud lenni, és nem erre a 3 napos esős időre gondolok hanem mikor -1,-+2 fok körül van tegyük fel és süt a nap, de a játékok hidegek.
Ilyen száraz téli időben ti mentek játszótérre? Enyém nagyon igényelné..
Thermo nadrágai vannak de már szobatiszta így nincs pelus ami védené a fenekét.
Plusz harisnya elég nadrág alá vagy ti overál nadrágot adtok?
Vagy nem is játsziztok ilyen hidegben már télen?
Úgy veszem észre sokkal étvágytalanabb,rosszabbul alszik mióta bejött ez a csapadékos hideg idő, nálunk pl tényleg 3 napja megállás nélkül esik :-/
Nálunk 3 ezernèl olcsóbban nincs játszóház, és mindig összeszed vmit :-/
Szerintem is ha a hintáról lemondunk csak nem fázik meg ha 1 percig leül a csúszdán .
És ha viszek ilyen lapos díszpárnát hintára, libikókára? Hülye ötlet?
Én úgy nevelem hogy legtöbbször van beleszólása hova menjünk ,főleg ha érte van a program..
Tehát hogy melyik játszira akar menni,motorral vagy triciklivel stb.
És nem jön meg a kedve,múltkor is elsétáltunk pl pékségbe semmi szórakozás, végig beszélgetünk,mondja a házszámokat de unatkozik közbe.
Nem szeret leveleket gyűjtögetni, meg céltalanul sétálgatni sajnos.
Persze szánkózást én is várom meg hóember építést stb, de most direkt száraz napos hideg téli időt kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!