Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, akik sokat játszótere...

Anyukák, akik sokat játszótereztek, mikor vannak a legtöbben egy játszótéren hétköznap?

Figyelt kérdés
És mikor nincsenek egyáltalán? Pl. 12-15 között kevesen vannak?
2013. márc. 12. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Minél jobb idő lesz, annál többen lesznek. Általában délután 4-5 óra után vannak a legtöbben.

Én olyan játszótérre járok a gyerekeimmel (3 éves, 21 hónapos), ahol szinte csak az ő koruknak való játékok vannak, a csúszda is sokkal kisebb, így nem találkozunk a nagyobb korosztállyal, akik nem figyelnek a picikre.

2013. márc. 12. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Akkor vannak a legkevesebben.

Délelött kb 10-12 között akadnak lent.

Majd délután 15 óra után de föleg 4 után.

Ennek az oka hogy amelyik gyerek már játszoteres nagyobb az délben eszik és alszik. majd ha van testvér vagy ö is maga már ovodás akkor megy érte a szülö és ezek után jönnek a játszótérre.

2013. márc. 12. 13:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk most kezdenek kijárni a fiatalok, a játszótér mellett van a focipálya. Tavasztól őszig a legnagyobb forgalom délután 5-től sötétedésig van. Délelőtt szinte senki.
2013. márc. 12. 13:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Így számoltam én is. 1 óra körül mennénk ki a kisfiammal, és nem szerettem volna, ha sokan vannak. Gondoltam, aki otthon van még, az ilyenkor alszik, a nagyobbak meg suliban és oviban.
2013. márc. 12. 13:37
 5/6 anonim ***** válasza:
A te fiad nem alszik ebéd után? Miért nem szeretnéd, hogy más gyerekekkel találkozzon? Nagyon sok 1-3 év körüli babát kivisznek a játszótérre.Tök jól elvannak együtt.
2013. márc. 12. 14:19
 6/6 anonim ***** válasza:
4 körül van nálunk a csúcsforgalom. reggel 10-ig egy teremtett lélek se szokott lenni. ebédidőben is vannak, mert van, aki nem altatja a gyerekét már 2 évesen se.
2013. márc. 12. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!