Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nektek mikor ér haza a párotok...

Nektek mikor ér haza a párotok melóból? Hétköznap mennyi időt tud a családdal tölteni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 08:24
 1/9 anonim ***** válasza:
hétfő hajnalban elmegy, péntek, v szombat este jön. tehát hétköznap semennyit.
2012. máj. 26. 08:55
 2/9 anonim ***** válasza:
7kor megy, 4-ig dolgozik elvileg, de mivel lassan nincs orvos az országban, ezért van, hogy hatig kell ott lennie... Emellett havi négyszer ügyel 24 órát, és egy évben párszor egy hét konferencia. De ha itthon van, csak a miénk. :))
2012. máj. 26. 09:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Normál 8 órás munkaideje van, 8 körül megy el és 6 körül ér haza.

Reggel velünk van 1,5-2 órát, attól függ mikor ébred a lányunk, este ő fürdet és amíg én szoptatok megcsinálja a vacsorát.

2012. máj. 26. 09:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Hajnal 4-kor vagy 5-kor indul dolgozni, így délután 13-14 között ér haza, legkésőbb fél 3-ra. Ilyenkor még alszik a fiunk így mi is pihenünk, aztán miénk az egész délután, amikor együtt vagyunk.

Lemegyünk biciklizni, játszótérre, fagyizni, ide-oda.

Van, hogy "adunk" egymásnak 1-1 szabad délutánt, pl tegnap Apa levitte a fiunkat 4-kor és este 7-re keveredtek haza, így én nyugiban csináltam a dolgom.

2012. máj. 26. 12:54
 5/9 anonim ***** válasza:
6ig dolgozik elvileg, jó esetben fél7kor van itthon. "Szerencse", hogy a gyerekek elég későn (fél10kor) fekszenek, így este még egész sokat lehetünk együtt.
2012. máj. 26. 14:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Irigylem a korán hazaérőket... Az én férjem sokszor már nincs itthon, mikor felébredünk, és este 7 előtt sosem ér haza.
2012. máj. 26. 14:40
 7/9 anonim ***** válasza:
6-kor elmegy, és d.u. 3-ra itthon van, pénteken még korábban.
2012. máj. 26. 15:16
 8/9 anonim ***** válasza:
6-kor megy el itthonról, jó esetben 6-ra itthon van, de legkésőbb 7-re. Kisfiunk 8-fél 9 fele fekszik. Hétvégén 1 napot általában dolgozik (fusi munka), az reggeltől késő estig.
2012. máj. 26. 15:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon irigyellek Titeket. A férjem 6-8 hetente jön haza 1 hétre. Kamionos.
2012. máj. 26. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!