Ti meddig játszótereztek? Most időjárásra gondolok, nem órára.
Főleg kisebb gyerekek érdekelnek úgy 2-5 év között.
Enyém 2 és fél éves, és esküszöm nem emlékszek tavaly hogy oldottuk meg, de amúgy is most vasakarata tud lenni, és nem erre a 3 napos esős időre gondolok hanem mikor -1,-+2 fok körül van tegyük fel és süt a nap, de a játékok hidegek.
Ilyen száraz téli időben ti mentek játszótérre? Enyém nagyon igényelné..
Thermo nadrágai vannak de már szobatiszta így nincs pelus ami védené a fenekét.
Plusz harisnya elég nadrág alá vagy ti overál nadrágot adtok?
Vagy nem is játsziztok ilyen hidegben már télen?
Úgy veszem észre sokkal étvágytalanabb,rosszabbul alszik mióta bejött ez a csapadékos hideg idő, nálunk pl tényleg 3 napja megállás nélkül esik :-/
Szeptemben elején voltunk utoljára.
A miénk a környék legnagyobb játszótete, de nem tudom mikor láttam utoljára bárkit is ott, még a kis játszóház is régóta be van zárva, pedig papíron csak dec. 1-től nincs nyitva a játszótér
De őt ezzel nem tudom lecsalogatni, mondom menjünk le motorozni úgy nem akar hogy céltalanul, mondom menjünk le cicát keresni a környéken nem akar,vagy a parkba..
Csak játszótérrel tudom lecsalogatni és ebbe is fárad csak le..
Amúgy meg itthon nyűglődik, jó itthon is eljátszunk de napok után már unalmas és nem tesz jót neki, meg védőnő is mondta hogy minél többet levegőztessem akkor is ha hideg van.
Én vinném is játszira csak azért kérdeztem hogy milyen öltözetbe lehet ha nem csapadékos az idő hanem száraz idő van 2 fok körül mondjuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!