Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem hajlandó semmilyen húst...

Nem hajlandó semmilyen húst megenni a lányom. Lehet ettől valami baja? 3 éves

Figyelt kérdés
Eddig mindig megette. Hagyjam őt ne adjam neki vagy mit csináljak?
2018. nov. 25. 10:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, még annyi, hogy a tojást és a halat szereti, a felvágottak közül viszont mostanában csak a párizsit/sajtos párizsit hajlandó megenni.
2018. nov. 25. 13:05
 12/14 anonim ***** válasza:

"En azert nem szerettem mert ragos."

Sosem ettél jól elkészített húsételt?

2018. nov. 25. 15:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem ugy ertettem hogy ragos, hogy nem jo minosegu az elkeszitese. Hanem hogy nyilvan jobban kell ragni, mint mast. A fog kozti resekbe pedig a jol elkeszitett hus is belemegy. Sok kisgyerek "lusta" ragni, ezert erdemes az állagokkal kiserletezni. Az, hogy en felnott letemre miert szeretem jobban a lagyabb, puresebb eteleket, szamomra is rejtely de igy van. En is ezert eszek alig hust, fozeleket, rizottokat,krumlipuret, salatakat szoktam enni. Husbol maximum puha fasirt, szendvicskrem, ilyesmi johet szoba. Szerintem vannak ilyen tipusu emberek.
2018. nov. 25. 18:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Nálunk ovis koráig ette a husikat, a nem túl rágósakat. Viszont mikor ovis lett, ott gondolom olyanokat kapott, hogy utána itthon se volt hajlandó megenni, amit addig szeretett. Azóta csak a fasírt és néha pici a pörköltből, bolognai ezek mennek és virsli, párizsi, szalámi.

Tejtermékeket szereti, hüvelyeseket se eszi sajnos, céklát is csak savanyúság formájában - szóval nagy krumpli és tésztafogyasztó, de szerencsére nem beteges. A c és d vitamint néha kiegészítjük vastartalmú multivitaminnal és szokott frissen facsart alma, répa, cékla levet inni. Én sem eszem gyerekkorom óta húst, akkoriban nem volt divat a bármiféle pótlás, volt amikor üres rizst, tésztát ettem, mert nem volt más, de felnőttem.

2018. nov. 25. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!