Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljunk? Mit mondjunk...

Mit csináljunk? Mit mondjunk neki?

Figyelt kérdés

A lányom rajta kapott minket a szexen.

Éjjel átjött hozzánk és pont meglátta ahogy én négykézláb voltam és a párom “paskolta” a fenekemet.

Ma egész nap ezt mondta :Apa csapkodta anya fenekét.

2018. nov. 24. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Semmit. 😊 Ez egy teljesen természetes dolog, neki sem kell azt érezni, hogy feszengeni kell miatta. Ne alakítsatok ki gátakat benne, mert egy életre hatással lehet a szexualitására.
2018. nov. 24. 22:33
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Mit csináljunk? - Szereljetek zárat az ajtóra és legalább ilyenkor zárjátok be.

Mit mondjunk neki? - Semmit. Jó esetben szépen lassan elfelejti.

2018. nov. 24. 22:55
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Paskoljatok nappal is. Gondolom meg kicsi, ugysem fog emlekezni, ez természetes dolog
2018. nov. 24. 23:07
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Tanitsatok meg kopogni. Beszeljetek meg h atjohet, de jelezze valahogy. Engem megtanitottak erre a szuleim.
2018. nov. 25. 00:15
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Kérdezd ki pontosan, hogy mit látott és mondja el mit gondol. Aztán mondd neki, hogy csak vicceskedtetek. Beszéld meg vele, különben egyre jobban érdekli majd mert látja a zavarod.
2018. nov. 25. 14:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy le van mindenkinek pontozva 😀 most akkor mi a jó választás?
2018. nov. 26. 10:18
 7/7 anonim ***** válasza:
;) kinemszarjale?
2018. nov. 26. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!