Mit csináljunk? Mit mondjunk neki?
Figyelt kérdés
A lányom rajta kapott minket a szexen.
Éjjel átjött hozzánk és pont meglátta ahogy én négykézláb voltam és a párom “paskolta” a fenekemet.
Ma egész nap ezt mondta :Apa csapkodta anya fenekét.
2018. nov. 24. 22:28
1/7 anonim válasza:
Semmit. 😊 Ez egy teljesen természetes dolog, neki sem kell azt érezni, hogy feszengeni kell miatta. Ne alakítsatok ki gátakat benne, mert egy életre hatással lehet a szexualitására.
2/7 anonim válasza:
Mit csináljunk? - Szereljetek zárat az ajtóra és legalább ilyenkor zárjátok be.
Mit mondjunk neki? - Semmit. Jó esetben szépen lassan elfelejti.
3/7 anonim válasza:
Paskoljatok nappal is. Gondolom meg kicsi, ugysem fog emlekezni, ez természetes dolog
4/7 anonim válasza:
Tanitsatok meg kopogni. Beszeljetek meg h atjohet, de jelezze valahogy. Engem megtanitottak erre a szuleim.
5/7 anonim válasza:
Kérdezd ki pontosan, hogy mit látott és mondja el mit gondol. Aztán mondd neki, hogy csak vicceskedtetek. Beszéld meg vele, különben egyre jobban érdekli majd mert látja a zavarod.
6/7 anonim válasza:
Hogy le van mindenkinek pontozva 😀 most akkor mi a jó választás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!