Oltás után 2nappal antibiotikum?
Dehogy.
De mire fel adta az antibiotikumot ?
Durva, ahogy Mo.-n ugy osztogatjak mint a cukrot ...
Kenetvetel? Kopetminta? Tudo rontgen ?
Áhh 15 hós oltást beadni egy köhögő gyereknek... Normális az orvosok? Akkor kellene beadni mikor semmi baja.
Az antibiotikum miatt nyugi, nem fog bezavarni a gyereknek.
Köszönöm szépen......de nem kell a sarkamra állnom. Mondtam hogy mi van, meghallgatta a tüdejét és mivel nem talált semmit csak az volt hogy napközben 10-20x köhögött egyet az semmi. Csak hogy ebbe a 2-3napba én is nekiálltam köhögni és a gyerek is 3-4x annyit köhög és rondábban mint szokott... azért vittem dokihoz hogy ne legyen nagyobb baj és az oltás tüneteit is észre tudjam venni ha lesz(mivel ez a mumsz,rózsahimlő és társai oltás szóval simán lehet lázas, pöttyös és akár a nyirokcsomoja is begyulladhat...és hát nem akarok azon kattogni hogy akkor az oltástól vagy a köhögés miatt van)
Csak utólag gondolkodtam hogy nem e cseszek ki a gyerekkel, hátha az antibiotikumot nem jó ilyenkor bevenni.
De tényleg köszönöm a válaszokat...most már azt is tudom hogy nem érdemes kiírni ide kérdést mert vagy az orvost nézik le vagy a kérdezőt....(alig van orvos legalább itt nálunk még van és normális nem ír mindenre antibiotikumot mint azt írta itt valaki.)
Nem lenezesbol,nem rosszindulatbol de igaza van azoknak akik azt írták, hogy nem szabadna beoltatni a gyerkőcök ha beteg.
Egy éves a fiam eddig 1 oltást adtak be időbe neki az egy évest.Elotte már ha piros volt a torka se adta be nálunk az orvos,mert okozhat gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!