Mennyire lehet később rossz hatása, ha nem akarom, hogy piszoárt használjon még a fiam?
Ötéves koráig neveltem egyedül a nagyobbik fiamat, de már az oviban gond nélkül megtanulta a piszoár használatát. Nekem nyilván nem volt módom megmutatni neki, de az oviban az óvónénik megtanították, hogyan kell használni, és szerette is, sokkal kényelmesebb volt neki, mint a vécébe való pisilés.
Teljesen rá van bízva, hogy mi az, amit szívesen használ, az alapvető higiénét megtanítottam neki, innentől aztán tényleg az ő dolga, hogy melyik megoldást választja. A suliban például szívesen használja a piszoárt, de más helyeken lévő nyilvános mosdóban inkább bemegy a fülkébe. Igaz, ott amúgy is még kicsit magasan van neki a piszoár, amit átlagos magasságú, felnőtt férfiakra méreteztek, az én gyerekem meg még csak 11 éves, és kicsit alacsonyabb növésű is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!