3 éves és 16 hónapos gyerekekkel kimennétek rally versenyre?
Nem. Szerintem a 3 éves is kicsi hozzá, főleg egy átlagos, akit miért is érdekelne a rally. Én se bírnám, pedig én nem vagyok pici, ez azért túl korlátozott egy kicsinek és nem is a legnyugisabb.
De tapasztalatom nincs benne.
Szóval 4 éves gyerek???
Igen, autómániás fiamat már vittük ennyi idősen. Imádta. Meg a roncsderbit is.
3, 4, NEM :)
2 gyerek.
Egyébként minek? A nagyobb akar?
Vagy apuka rallyzik? Ha ez utóbbi, gondolom ebben nőnek fel. Akkor igen, egyébként eszembe nem jutna.
Ha a 3 éves találná ki a semmiből, akkor sem szívesen vinném. Általában rallyikon nincs védett tribün, az út mellett állnak a nézők, úgy pedig igen veszélyes. Láttam már pár balesetet.
2 gyerek, ahogy a többes szám utal rá...
Köszönöm a válaszokat!
Autómániás de tömegutáló 3 évesről van szó. Eredetileg az eszembe se jutott, de elbizonytalanított egy családtag.
A 16 hónapost biztos nem vinném.
Ílyen felállásban esetleg apa mehetne a 3 évessel, én maradnék otthon a kicsivel.
Tömeg: mindenhol van: ha vásárolni mentek, ha hétvégén állatkertbe, bármi gyerekrendezvényre.
Szóval az emberek társasága elkerülhetetlen, azért nem érdemes élményt kihagyni.
Nem, én a nagyobbat sem vinném, kettőt meg főleg nem. Ha még a tömeget is utálja, pláne.
Mehet nagyobb korában eleget.
mi voltunk egyszer,a kozepso fiam alig mult 2 akkor.
imadta.nem kozvetlen a palya mellett alltunk,hanem magasabban ahonnan eleg nagy reszt belattunk.
este pedig a felvonulast is megneztuk,volt ott minden amit egy fiu gyerek szeret.
nagyon elveztek.
parom fonoke rallyzott akkoriban,igy eleg gyakran lattak a gyerekek rally autot.nem feltek toluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!