Karácsonyi ovis fotózáson csinos a tüllszoknya kislányon?
Figyelt kérdés
2018. nov. 2. 12:13
3/17 anonim válasza:
A tüllszoknya sosem csinos, hülyén néz ki!
5/17 anonim válasza:
Gumicsizmával az igazi,mint a nuro...es reklámban.
6/17 anonim válasza:
Szerintem lehet csinos, pl egy kis fehér, olyan hópelyhes.
7/17 anonim válasza:
Persze, hogy az!! Mindig csinos, karacsonyra meg plane. Nalunk is abban volt fotozason. Amugy ha neked tetszik, akkor nem mindegy, mas mit gondol!? Csalad kap majd belole, nekik pedig mindenhogy csinos es szep.
9/17 anonim válasza:
Persze, es vannak kifejezetten karácsonyra valók is.
Nekem tetszik, egyébként meg soha az életben nem érdekelt , hogy mások mit gondolnak hogy a gyerekem vagy én mit viselünk. Meg sem fordult a fejemben hogy megkérdezzem hogy valaki szerint milyen egy ruha, ha nekem tetszik.
10/17 anonim válasza:
Nem mindegy milyen a szoknya. Vannak nagyon szépek, szépen kidolgozottak. Azok szerintem nagyon szépek tudnak lenni. Főleg egy karácsonyi fotózáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!