Milyen gyakran kell megmosni egy 1 eves kisgyermek hajat?
Persze persze. Akkor mi is levagattuk kicsire, pillanatok alatt szaradt. Maganak bevizezte, az alap. Sajnaltam is, mert mas babanak altalaban nincs ennyi haja es csodaszamba megy felenk az a fodrasz aki 1ev alatti baba hajat levagja. (elsore en vagtam de szegeeeny, szornyen bena vagyok szoval ezt abbahagytuk)
Mostar ugyebar nincs meleg annyira, de nekem total indokolatlan a napi mosas. (mi egyebkent heti 2szer vagy tobb, ha koszos, pl kajas, homokos, stb lesz)
Heti 1x boven eleg
Mindennap lemosod rola a vedoreteget korpas lesz es beteg
Az enyém 1 évesen állandóan a hajába kent valamit. Ha mégse, akkor is júliusi, izzadt rendesen. Szóval sűrűn mostam, max 1-1 nap maradt ki, ha nem is izzadt bele és nem is kente össze.
Azóta sokat javult a helyzet az evéssel, 3-4-5 naponta mosom neki, ha az eszembe jut. 5 nap után már nem is úgy áll, mint szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!