Használ bukósisakot az óvodás gyereketek amikor rollerezik vagy 2 keréken biciklizik?
Figyelt kérdés
2018. okt. 31. 09:07
2/16 anonim válasza:
Persze, de Nyugat Európában lakunk, itt mindenkin sisak van, ez alap. Legyen az két éves, kamasz a biciklin, vagy öreg néni.
3/16 anonim válasza:
Igen, pedig itt, az elmaradt területen élünk.
4/16 anonim válasza:
Igen. Es meg csak nem is Nyugat-Europaban elunk. Azert hasznal egyreszt, hogy megszokja, higy ha biciklizik akkor ahhoz hozza tartozik a sisak is. Masreszt ugy megy a kismotorral es biciklivel mint egy kis vadember. Rampakon le, kavicsosba bele. Volt mar olyan eses hogy a sisak mentette meg, hogy ne fejeljen a betonba. Ket eves lesz 2 het mulva
5/16 anonim válasza:
A játszótéren fel-le pattan a futóbiciklire, ott nem, de hosszabb távon igen. Ő egyébként imádja, mert apa is bukósisakban van a motoron. Nálunk a "motoros" kesztyű is elmaradhatatlan kellék. 3 éves.
6/16 anonim válasza:
Használ persze. Amikor futóbicajozott is volt neki. Már volt, h megmentette őt csúnya esés közben. Nekem ez alap. Neki eshet fejjel a járdaszegélynek. 5 éves és tudja, h sisak kell mindig.
8/16 anonim válasza:
Érdekes, én soha egy gyereken sem látok sehol , itt meg hirtelen mindenkinek van…
9/16 anonim válasza:
Én sem látok. De az én két gyerekemen van.
10/16 anonim válasza:
Két éves múlt a kisfiam, mindig adok rá. Szokja csak meg korán, életet menthet. Amúgy én se nagyon látok más gyereken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!