SOS! Pavor nocturnus, milyen homeopátiás szerek jók rá?
Köszi, hogy leírtad. Remélem, egyre kevesebbet fog előfordulni nálatok.
Nálunk valószínűleg nem ez lesz a baj, pici is még hozzá a fiam, és most bújnak majd ki a fogai...
Minden jót!
Köszi a választ!
Hála az égnek már nem aktuális, legalábbis már majdnem fél éve nem fordult elő (remélem nem is fog!).
Nekünk is a felébresztős technika vált be, szóval csak ajánlani tudom mindenkinek, aki hasonló cipőben jár!
Az Én lányom 9 évesen,vagyis 1 éve kezdte el az éjszakai felriadásokat.Eleinte felkelt,sétált és valami iszonyat gyorsan beszélt valamit(nem is értettem).Ami a legriasztóbb volt,hogy nem ismert meg sokszor.:(
Ekkor vittem neurológudhoz,aki azt mondta ez pavor és nem kezdődő epilepszia,és kifogja nőni.
Mostanában ritkábban csinálja,10 esetből 8szor meg is ismer,de szerintem vissza fogom vinni neurológushoz,a házi dokink hiába mondja hogy nem szükséges.Nem szeretném ha epilepsziává nőné ki magát a dolog.A gyerek amikor felébred sose emlékszik semmire,de nem értek ehhez,hogy ennyire mélyen aludhat-e hogy ezeket produkálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!