SOS! Pavor nocturnus, milyen homeopátiás szerek jók rá?
Figyelt kérdés
5 éves a fiam, éjjel ordítva ébred, nem tud magáról. 5 perc után visszaalszik, nem emlékszik semmire. Gyerekorvosunk azt mondta kinövi, de én adnék neki homeos bogyót, mert ez rettenetes. Segítsetek!!!2010. jún. 24. 23:21
1/15 anonim válasza:
Mihamarabb vidd el egy szakemberhez, komoly szovodmenyei is lehetnek ennek a betegsegnek.
2/15 A kérdező kommentje:
Olvastam én is ezt már sajnos:S
Kihez tartozik ez? Pszichológus, pszichiáter?
Gyerekdokink mással kapcsolatban nagyon alapos, de efölött eléggé elsiklott sajnos:S
2010. jún. 24. 23:37
3/15 anonim válasza:
Mert a gyerekorvos ugy gondolja, hogy tulreagalod az egeszet, mikozben a gyerek csak rosszat almodott. Neurologus vagy pszichiater vegezhet teszteket, amibol kiderul, hogy valoban betege a kicsi. Ha teheted, akkor maganorvoshoz vidd, a korhazak is gyakran elbagatelizaljak az ilyen eseteket, mert felesleges penzkidobasnak tartjak a tesztet.
4/15 anonim válasza:
Tapasztalatbol mondom, hogy gond lehet. Az epilepsziarohamra azt mondta a haziorvos, hogy csak hisztizik a gyerek, csak azert mert epp nem habzott a szaja.
5/15 anonim válasza:
Másfél éves kisfiammal is ugyanez van. :(
Légyszi írd meg a fejleményeket, nagyon hálás lennék! (Beklikkeltem, hogy kapjak e-mailt, ha további bejegyzést kapsz!)
6/15 A kérdező kommentje:
Nah beszéltem ma is a dokival, első lépcső fül-orr-gégészet, mert megnagyobbodott orrmandula okozhat ilyet (fulladásélmény). Hétfőn megyünk.
2010. jún. 25. 18:03
7/15 anonim válasza:
Fú, kíváncsi vagyok az eredményre! Drukk-drukk!
8/15 A kérdező kommentje:
Megvolt a vizsgálat, minden rendben, nincs megnagyobbodva az orrmandulája. Most nem tudom örüljek e vagy bánkódjak, mert most jön a pszichés ok kivizsgálása...
2010. jún. 29. 22:01
9/15 anonim válasza:
Hm... Pszichológushoz fogtok menni?
10/15 anonim válasza:
Én ma voltam a gyerekorvosnál, mondtam mi van. Fel se merült a pavor, most nőnek a fogai, és arra kapott fájdalomcsillapítót... Nagyon jó lenne, ha valóban ennyi lenne az egész, bár én kétlem, hogy minden nap pont másfél órával lefekvés után fájnának a fogai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!