Mit lehet csinálni hogy magán hagyja a takarót a lányom? Már 3 éves csak most kezdte azt hogy lerugdossa magáról. Tiétek magán hagyja?
Hálózsák?
Vagy csavard be, mint egy dürümöt :)
Ettől a korszaktol kezdte tudni visszatakarni egyedul magát a lányom. Egyébként hol lerugta magarol a takarot hol nem. Igyekeztem visszatakarni is, de o is megszokta, ha fazott.
Csinalj 21-22 fokot, abban nem fog megfazni.
Én keresztbe rakom rà a takarót. A karja és a talpa kinnt van, így ha mocorog éjszaka jobban rajta marad. De vannak még jó hálózsákok is ebben a méretben.
Nekem a férjem is ilyen, állandóan kitakarózik. Reggel meg vacogó foggal állítgatja a termosztátot, mert szerinte elromlott olyan hideg van. Miattuk nem lehet éjszakàra levenni nálunk sem a fűtést.
Utolsó!
Mennyi idős a ferjed hogy nem tud vissza takarózni? Vagy mozgássérült?
Enyém is 3 éves és kb.2 éves korától ez van. Kezdetben volt tipegőhálózsákja de ahogy nőtt elkezdte nem szeretni és nem volt hajlandó felvenni, mindig ordított ha ráadtam. Melegebb pizsiben van meg vízszintesen rakom rá a takaróját így ha fordul általában beletekeri magát és már be is van takarva. Reggel mikor felkeltem akkor meg húzza le magáról mert nem állja.
Meg ha úgy van akkor betakarom. Amúgy is fent vagyok többet a kistesó miatt. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!