Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megütötte a kislányunkat a...

Megütötte a kislányunkat a férjem és azóta nem beszél, vigyem orvoshoz? Mit fog vele csinálni? Mi baja van?

Figyelt kérdés

Még csak pár szót tud és azt mondogatta nem akart csendbe lenni, az apukája fáradt, ideges volt már úgy jött haza munkából én elmentem zuhanyozni otthagytam őt az apjával amikor mentem be pont megláttam hogy ráütött és mindjárt ordított.

Másnap reggel eljöttem a kislánnyal anyukámhoz. Nagyon haragszom rá.

2018. máj. 31. 18:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
40%
Gyerekpszichológustól kérj segítséget, de sürgősen. A férjed pedig egy igazi farok, remélem lesz következménye annak, amit csinált! Mekkora férfi tényleg, egy totyogós gyereken tölti ki az idegességét, ez gyönyörű...
2018. máj. 31. 19:01
 2/21 anonim ***** válasza:
54%

Jézusom, pár szót tud tehát 1-2 éves és megütötte mert beszélt?? Ez az ember egy állat!!!

Remélem nem mész vissza hozzá!!

2018. máj. 31. 19:02
 3/21 anonim ***** válasza:
65%
Vagy inkább nem menekülni kell, hanem megbeszélni a dolgot.
2018. máj. 31. 19:09
 4/21 anonim ***** válasza:
64%
1,5 éves volt a lanyom amikor elkezdte mondanak, hogy mama, ment is nagy boldogan anyós után és mondogatta neki. Anyósbak csörgött a telefonja ezért úgy raorditott a gyerekre, hogy fogja már be, hogy zengett tőle az utca. Utána a gyerek majd 1 évig egy szót nem szólt.Most 3 éves és beszél, de dadog. Mi gyermekpszichológushoz jártunk, járunk.
2018. máj. 31. 19:10
 5/21 anonim ***** válasza:
46%

Még egy apa nélkül felnövő gyerek.

Szívlapáttal ütötte a fejét?

Cseppet sem túlzás ezért anyukához futni.

2018. máj. 31. 19:18
 6/21 A kérdező kommentje:
Megpofozta
2018. máj. 31. 19:19
 7/21 anonim ***** válasza:
29%

Vidd el gyerekpszichológushoz DE! attól, hogy egyszer ráütött, még nem kellett volna egyből hazaszaladni anyuhoz! Szerintem nincs olyan szülő, aki ne keverne le 15-16 év alatt 2-3 pofont...

Ettől még nem védem, nyilván nem helyes. Te láttad, hogy a "ráütött" meg az "ordított" mit jelentett. Ha egyszeri eset volt, akkor meg kellene beszélni. Ha rendszeres, az nyilván más kérdés. (Persze, van az az ütés, amiből egy is sok.)

2018. máj. 31. 19:20
 8/21 anonim ***** válasza:
55%
Hány éves a gyerek?
2018. máj. 31. 19:21
 9/21 A kérdező kommentje:
2 éves.
2018. máj. 31. 19:32
 10/21 anonim ***** válasza:
63%

Ti normálisak vagytok? 2 éves gyereket pofozgat az apja, de azért véditek.... undorító

Jól tetted, hogy eljöttél, én tuti feljelentettem volna.

2018. máj. 31. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!