Megütötte a kislányunkat a férjem és azóta nem beszél, vigyem orvoshoz? Mit fog vele csinálni? Mi baja van?
Még csak pár szót tud és azt mondogatta nem akart csendbe lenni, az apukája fáradt, ideges volt már úgy jött haza munkából én elmentem zuhanyozni otthagytam őt az apjával amikor mentem be pont megláttam hogy ráütött és mindjárt ordított.
Másnap reggel eljöttem a kislánnyal anyukámhoz. Nagyon haragszom rá.
Semmi baja nem lesz.
Ha van olyan akihez biztosan kötődhet és akiben megbízhat (te), akkor semmi probléma nem lesz ebből.
A férjed meg nagyon eltúlozta ezt a reakciót, egy 2 évest megpofozni szerintem elég durva. Viszont te választottad őt apának, téged is terhel a felelősség azért hogy ez megtörténhetett. Az anyák dolga hogy olyan férfit válasszanak apának akitől nem menekülni kell a gyerekkel. Ehhez persze előre kell gondolkozni...
"Szerintem nincs olyan szülő, aki ne keverne le 15-16 év alatt 2-3 pofont..." - igen, talán így van... De nem egy két évesnek és nem ilyen okból 😳.
Ha most ide valaki egyes szám első személyben leírta volna ezt a sztorit hogy felpofozta a 2 éves gyerekét mert beszélt már szétszedtétek volna. Senki nem írná hogy ugyan már hát előfordul....
Igen, volt már egy ilyen kérdés pár napja. Nem is értem, hogy miért kell ide feltenni, azért hogy anyukák csámcsogjanak itt neked, hogy fúúúúj de szar apa blabla... Válj el ha akarsz, költözz anyucihoz, vagy oldjátok meg. Slusszpassz, ennyi a történet. Mi nem ismerjük a férjedet, nem tudjuk, hogy milyen ember, lehet, hogy egyébként egy halál nyugodt, barátságos nem tudom ki és elszakadt a cérna, megbánta, nem akarta... ezt nektek kell lerendezni, kár itt uszítani a népet. Nem akarom a férjedet védeni de első pofon láttán azonnal elköltözni megbeszélés nélkül... hát nem tudom....
Manapság már meglegyinteni sem lehet a gyereket, kár hogy nem jelented mindjárt fel.
Én is azonnal leléptem volna.
Más az, ha az ötéves szándékosan, ötödszöri szólás után is magyaráz, vagy direkt affektál-nyávog (ilyenért én is kaptam anyától), meg más, ha a 2 éves próbálgatja a beszédet, és az idegbeteg pasi ezért megüti.
Az én párom is jön haza fáradtan, de esze ágában nincs nekem esni, és ha zavarja olyankor a kicsi, akkor megkér, hogy félórát hadd dőljön le pihenni, utána szívesen foglalkozik vele, de ki akarja szellőztetni a fejét.
Nem pedig neki-nekünk esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!