Kétéves gyerek ihat detox teát?
Jézusom, ezt komolyan kérdezed???
Már maga a méregtelenítés egy ostoba agyrém!
A gyógynövényeket sem lehet eszetlenül használni, mert nagyon káros következményei lehetnek!
Ne add a kislányodnak!
A vízhajtó hatása miatt nem szokták ezeket ajánlani gyerekeknek, nekik még nem stabil a folyadék-háztartásuk. Speciel a csalántea sem lenne ártalmas kis mértékben nyilván (mondjuk az íze végett tutira nem kattannak rá a gyerekek), de olyan vízhajtó hatása van, ami a gyereknél hatványozottan jön elő. Két éves, Ezek a teák felnőtteknek vannak összeállítva, 1-1 korty biztosan nem árt, de külön csészével ne kapjon belőle. Én a Clipper detox teáját szoktam inni, nem a "méregtelenítés" végett, ami nekem lózung, hanem mert jó az összetétele és brutálisan finom,javaslom próbálja ki aki kedvet érez, ez az:
DE! Erre is rá van írva kerek-perec, hogy 10(!) éven aluli gyermekek számára fogyasztása nem ajánlott.
Hangsúlyozom, nem 1-2 korty árt, de nem jó kisgyereket csészényi gyógyteakeverékkel itatni, hacsak nem olyan termék, ami direkt gyermekeknek készült és az ő szervezetükre lett optimalizálva és kalkulálva a benne lévő gyógynövény-mennyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!