Értesítik a szülőket, ha a gyerek detoxba került?
Figyelt kérdés
Tegnap este bátyám (21 éves) túl sokat ivott, összeesett az utcán, és a pont arra járó rendőrök összeszedték, kérdezgették, hogy hogy hívják stb. és elkérték tőle apukám telefonszámát is. (nem egyedül volt, hanem a szaktársaival) Fel fogják hívni aput, hogy értesítsék, hogy mi történt tesómmal? Remélem nem...2011. nov. 16. 15:01
1/3 anonim válasza:
Pedig de! Én már 19 elmúltam, mikor bevittek, és csak kísérővel engedtek haza. Aki a legközelebbi hozzátartozó, tehát apám, bár, akkor apámnak azonnal szóltak.
2/3 anonim válasza:
Ha felesége van feltehetően neki szólnak először.
3/3 anonim válasza:
Hát nem tudom, egy 21 éves már nem gyerek, felnőttkorú, tehát gondolom nem kötelességük értesíteni. Igaz hogy én 30 fölött voltam a toxikológián, de senkit nem akartak értesíteni, sem adatokat kérni. Nagykorúság szempontjából meg tök mindegy hogy 21 vagy 30.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!