Tudnátok tanácsot adni?
Ebben segíthet a gyermeked is. Csak figyeld meg őt,mit szeretne!
Nekem 2.5 éves a lányom. A legtöbb jó játékunk spontán jön :) .
Tegnap pl. rajzoltam neki egy szép őszi képet a kisasztalánál. Ő meg felültette a Duplo kocsira a Duplo figuráit,és rátette a képre. Máris kész volt egy történet a "Duplo gyerekek szép őszi kirándulásáról" :))
Én is ilyen vagyok kérdező , én nem tudok bohóckodni. Ez van ettől még nem vagyunk rossz anyák. Cserébe viszont heti kétszer vittem játszós csoportba, mentünk úszni, egész kicsi baba korától, Játszóházba, szintén kicsi korától, ott persze menni kell vele játszani kell vele és ott ez nekem is volt kedvem. És rendszeresen barátnődhöz szintén kisbabákat kisgyerekekkel, úgyhogy ők ott játszanak együtt de ott van a körülöttünk. Most három éves, már jár ovodaba, úgyhogy ott festenek, rajzolnak, Stb, minden ami kell. Óvoda után meg elviszem pl. rollerezni, azt en is elvezem.
Keress olyat ami mindkettőtöknek jó, hiszen nem a szolgája vagy. Ki nem bírnám ha egesz nap mondokaznom kellene!
Próbáld az ő szemén keresztül nézni a világot!
Egy falevélbe vagy gesztenyébe annyi mindent bele tudnak látni, hogy mi, felnőttek, tanulhatunk tőlük. És rengeteg csoda tárulhat így fel előtted, csak hangolódj rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!