1 hónapja kezdtem el a fiamat tanítani bilizni. Ez több kevesebb sikerrel sikerült is. De az utóbbi 5-6 napban nem hajlandó bilizni. Van valaki aki tapasztalt és tud adni tanácsot? 2,5 éves a fiam.
Amíg nem érett, addig felesleges "bilizni tanítani".
Én sosem erőltettem ilyet. AMikor érett lett, 34 hónaposan, szó szerint 1 hét alatt biztonsággal szobatiszta lett. Baleset nélkül. Csak éjszakára kell pelus.
Előtte napi 2-3 vagy több baleset is volt. Akkor már bugyipelus volt, hogy amikor szól könnyebb legyen, de nem mindig szólt.
Nálunk nem jött be a bili félt tőle, így egyből lépcsős WC szűkítőt használtunk, amit egyedül is biztonsággal tud használni.
Ilyet: [link]
Bunkó paraszt a ...
Na mindegy. Segítsen neked, akinek hat anyja van.
Amelyik gyerek megérett a szobatisztaságra, annak tudatosan megy minden, tehát nem történik az, hogy egyszer bilizek, egyszer nem.
Nálunk ahogy a kisfiam megérett a szobatisztaságra (3 hónappal volt idősebb, mint most a tiéd), ahogy lekerült a pelus, onnantól fogva az első 1-2 napban volt 1-2 baleset, utána nem és nem volt gond többé a bilitéma. Ment és kész. 1 hónappal később éjszakára is megvolt az ágytisztaság.
Szerintem sem érett még meg rá. Hagyd, majd eljön ennek is az ideje, már nem kell sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!