2,5 évesnek vennék Lego. A Lego Classikot néztem ki, de kiderült azt csak 4 éves kortól ajánlott. Duplo lenne "hivatalossan" a neki való, viszont van itthon hasonló építőn csak Duplo néven fut. Ezt már unja.. Nem lenne korai a Lego Classik? Persze nem egyedül játszana vele, nehogy lenyelje :)
2018. máj. 27. 13:05
1/7 anonim válasza:
Az én fiam 5 évesen kapott Lego-t, 2.5 évesen nem is érdekelte még. Addig nagyon jól elvolt a Duplóval, meg a noname építőkockákkal, sőt, van hogy még most is előkerülnek a nagyobb építők.
2018. máj. 27. 14:13
2/7 anonim válasza:
Szerintem a classichoz kicsin még
Akkor inkább lego junior az átmenet a kettő között
2018. máj. 27. 14:26
3/7 anonim válasza:
Még kicsi, nem elég fejlett a finom motorika ennyi idősen. A duplo teljesen tökéletes.
2018. máj. 27. 15:08
4/7 anonim válasza:
Nálunk az egyiket 4 éves korában sem érdekelte a normál lego méret, a másik már 3 évesen azzal játszott. Van a duploból kisebb méretű kocka, talán az érdekes lehet neki.
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok, de attól függetlenül megveheted aztán próbáld ki legfeljebb elteszed későbbre.
6/7 anonim válasza:
Nekünk egyáltalán nem volt duplonk, viszont volt egy csomó lego, ami a mi gyerekkorunkból maradt. Kiszedtem belőle az apróbb darabokat, és a kezdetektől ebből épített a fiam. Aztán a kicsinek már vettünk duplot, de mindkettő szívesebben játszik aki legoval. 4 és 7 évesek. Én biztos vennék neki egy classic csomagot, aztán ha nem megy neki, még mindig él tudjátok rakni későbbre. :)
2018. máj. 28. 07:20
7/7 anonim válasza:
A fiam pont 2,5 éves volt mikor elkezdte érdekelni a pici lego, nekünk is rengeteg duplonk volt, ügyesen épített belőle - mostanra 5,5 éves már csak a vonatos, rendőrös és tűzoltós szettek maradtak belőle,néha előveszik.
3 évesen kapott először egy Juniort, amit úgy láttam a legkönnyebb összeépíteni,ezek nagyobb elemekből állnak és csak néhány kocka van amit össze kell tenni, onnantól megállás nélkül legozik (5.karácsonyra 9-14 évesnek való legot kapott, simán összerakta) (az öccsét 4 évesen sem kötötte le a lego -pedig azonos nevelést kaptak :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!