Mit jelent nálatok a következő?
Sokat beteg a gyerek - mennyi az a sok?
Illetve beteg a gyerek - mi számít betegségnek? Kicsi köhögés, vagy enyhe nátha minden egyéb tünet nélkül, vagy...?
Nálunk az évi 3 megbetegedés már sok, abszolut nem beteges (kop,kop)
Nálam a nátha, enyhe köhögés nem betegség, nyilván kezeljük a problémát, de a betegség lázzal jár, olyankor már megyünk a dokihoz, addig a doki majdhogynem kidom a rendelőből, mert nem tud mit csinálnálni, míg nincs valamilyen gyulladás amit már gyógyszerrel kell kezelni.
Hát én két évig nem mondtam azt, hogy sokat beteg, mert két év alatt egyszer volt, hogy gyógyszert kellett szednie. Ja, és én arra mondom, hogy beteg, ha orvosnál is voltunk és gyógyszert kell szednie.
Mióta bölcsis, azóta többször volt, de ez főleg a téli hónapokban volt így, mióta jobb az idő, nem volt beteg egyszer sem. Na télen mondtam, hogy sokat beteg, mert akkor 2-3 hetente tuti elkapott valami taknyos, köhögős betegséget. Láza viszont sose szokott lenni, ezt nagyon tőlem örökölte, nekem sincs soha lázam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!