Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit jelent nálatok a következő?

Mit jelent nálatok a következő?

Figyelt kérdés

Sokat beteg a gyerek - mennyi az a sok?

Illetve beteg a gyerek - mi számít betegségnek? Kicsi köhögés, vagy enyhe nátha minden egyéb tünet nélkül, vagy...?

2010. jún. 23. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az évi 3 megbetegedés már sok, abszolut nem beteges (kop,kop)

Nálam a nátha, enyhe köhögés nem betegség, nyilván kezeljük a problémát, de a betegség lázzal jár, olyankor már megyünk a dokihoz, addig a doki majdhogynem kidom a rendelőből, mert nem tud mit csinálnálni, míg nincs valamilyen gyulladás amit már gyógyszerrel kell kezelni.

2010. jún. 23. 22:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
pont mint az 1. válaszolónál:)
2010. jún. 23. 23:11
 3/5 anonim ***** válasza:
A fiam két hét múlva lesz 1 éves, az egy év alatt egyszer volt beteg. Lázzal, stb, nagyon megfázott. Náthás is volt egyszer, de két nap alatt elmúlt, így azt nem veszem betegségnek:)
2010. jún. 24. 06:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát én két évig nem mondtam azt, hogy sokat beteg, mert két év alatt egyszer volt, hogy gyógyszert kellett szednie. Ja, és én arra mondom, hogy beteg, ha orvosnál is voltunk és gyógyszert kell szednie.

Mióta bölcsis, azóta többször volt, de ez főleg a téli hónapokban volt így, mióta jobb az idő, nem volt beteg egyszer sem. Na télen mondtam, hogy sokat beteg, mert akkor 2-3 hetente tuti elkapott valami taknyos, köhögős betegséget. Láza viszont sose szokott lenni, ezt nagyon tőlem örökölte, nekem sincs soha lázam.

2010. jún. 24. 08:52
 5/5 anonim ***** válasza:
58%
Nálunk a sok azt jelenti hogy havonta 2 hét ovi két hét itthon.Kis gyenge szervezetű.A kicsi köhögést már nem számitom betegségnek.Nálunk ha köhögés van akkor majdnem fulladásig köhög.Plusz nem eszik,lázas és levert.Az orvos szerint a mandulák a hibásak a sok betegeskedésért,de hogy őszinte legyek nem merem kivetetni neki.5 éves és nagyon sok rosszat hallottam az elmult pár honapban a mandulaműtétekről.Tudom hogy az állandó gyógyszer szedés sem megoldás.De féltem Őt,hisz a gyerekem!
2010. jún. 26. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!