Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek hány éves korig...

Szerintetek hány éves korig elfogadható az, ha egy kislány meztelenkedik otthon, akár vendégek előtt is?

Figyelt kérdés

Az unokahúgomról lenne szó, mégcsak 8 éves és az a helyzet, hogy egy kicsit sem szégyenlős sem a családja előtt, sem pedig a barátok, ismerősök előtt. Nem úgy kell elképzelni, hogy egésznap meztelenkedik, hanem pl. simán átveszi előttünk a pólóját, vagy a bugyiját.

22/L

2018. szept. 25. 11:48
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
89%
Miért kellene a meztelenséget szégyellni, tiltani ?
2018. szept. 27. 19:06
 22/29 anonim ***** válasza:
42%
Mi a mai napig meztelenek vagyunk egymás előtt de senkit sem zavar. 36N
2018. szept. 28. 04:41
 23/29 anonim ***** válasza:
45%
Meg kell érteni, hogy a kislányoknak izgató dolog a meztelenkedés, az, hogy valaki megláthatja őket. természetes dolog.
2018. szept. 29. 08:33
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
oh hogy nekem miért nincs ilyen unokahugom!
2018. okt. 20. 19:09
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
nekem már volt olyan élményem hogy vendégségben voltam és a 11 éves kislányuk megjelent teljesen pucéron a napaliban és megkérdezte az apjától hogy hová tette a nintendoját.
2018. nov. 16. 10:06
 26/29 anonim válasza:
12%
#24 Ömm... Ezt inkább el sem olvastam...
2018. nov. 16. 20:36
 27/29 anonim válasza:
#27 Értem én, hogy pedofil vagy, de legalább ne híresztelnéd... Lepontozhatsz nyugodtan, engem nem érdekel.
2018. nov. 18. 02:26
 28/29 anonim ***** válasza:
54%

Gimnazista lányaim vannak, a mai napig kirohannak a fürdőszobából meztelenül, ha csörög a telefonjuk. Sem a férjem, sem én nem takargattuk magunkat előttük. Kertben is /ahova nem látnak a szomszédok/ szoktunk meztelenül napozni.

Vendégek azonban már más téma. Olyankor mindig felkapunk valamit.

2021. máj. 8. 17:52
 29/29 anonim válasza:
100%
Nálunk a nejem nagy csupizós! Csak ő. Szerintem, ha làtják, hogy ilyen kialakulhat náluk is, de csak egymást között egészséges serdülő korig, pláne lányok. Vékony tini testű feleségem miattam teljesen csupi lennt. A lányom amikor pendült megütközve látta, hogy szőrösödik, aztán kialakult.Csak a feleségem ilyen meztelen mániás, nekem őrülten izgató! Szexin, bazi lengén, de cuki izlésességgel öltözik. Itthon még igen lassan kerül rá a ruha amikor öltözni kell.
2024. jún. 2. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!