Tudott olvasni, írni a gyereked mikor elsőbe ment? Hány évesen ment?
Nem. 7 évesen.
Én se tudtam annak idején, de ez soha nem jelentett hátrányt, pikk-pakk megtanultam, kitűnő voltam végig.
Nem, egyáltalán nem tudott írni/olvasni és ugyan ismerte a betűket, nem tudta összerakni, mert nem hangzóként értelmezte őket.
Nagyon kevesen voltak így, szerintem az osztály 3/4-e valamennyire tudott olvasni.
Ennek ellenére novemberben nyerte az iskolai mesemondót, kiváló volt magyarból és fiú létére számomra meglepően szépen ír (miközben rajzolni utál).
Most másodikban sem olvas szívesen, bár szépen, viszonylag folyamatosan. Néha van betűtévesztése, gyakran csak a szó elejéből próbálja kitalálni, hogy mi a vége, mert szerinte úgy gyorsabb.
A tanítónéni elégedett vele.
decemberi a gyerkőc, tehát közel 7 évesen került suliba.
Fiam úgy ment suliba 6.5 évesen, hogy a számokat ismerte biztosan összeadással kivonással 100ig kb de eztna nagyszülők tanították neki.
Negyediket kezdte, kitűnő mellette vers, mesemondás szép olvasó versenyre jár, jó eredményekkel.
Keresztfiúnk tudott olvasni ennyi idősen, így kezdte a sulit. Neki hátrányai voltak belőle mert nem tudott haladni zavarta a többieket.
Én szalajtottam, 7 évesen mentem.
Tudtam folyékonyan olvasni, írni,számolni és az órát is tudtam.
Kitűnő voltam. Hátrány sosem ért.
Unatkozni meg mindig unatkoztam 3. És 4. osztályban is.
Ettől függetlenül szerintem nem múlik ezen semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!