Hogy viselik a kisgyerekek a kórházi tartózkodást? Hogy könyíthetem meg neki?
Tök jó, hogy ott maradhatsz vele. Nekem 3 évesen vették ki a mandulámat, és nem alhatott velem anyu, nagyon rossz volt.
Nemrég a másfél évesemmel töltöttünk egy napot kórházban, és egyáltalán nem volt semmi baja. Inkább az volt a gond, hogy nem tudott úgy tombolni, mint itthon. Ez csak egy nap volt, kibírtuk. 5 évessel azért kicsit könnyebb. Vigyél be sok könyvet, újságot, kártyát, biztosan lesz tévé is a szobában.
Szia!
Én tavaly év végén voltam a kislányommal 2éjszakát kórházban,akkor volt 20hónapos.Én sokkal rosszabbul viseltem,mint Ő.Általában minden gyerekosztályon van játszó sarok,oda ki-ki mentünk,amikor lehetett.Kislányomnak kis kézműtétje volt(pattanó ujj),Őt is altatták.A legnehezebb az volt,hogy az altatás után egy jó darabig nem ehetett,ihatott és nem kelhetet fel.Ezt nehezen viseltük.A szobatársunk egy hasonló korú kisfiú volt,mint a Te fiad.Náluk is ugyanez volt a problémájuk,mint nekünk(nem lehetett enni,inni).Elötte semmiképp ne sírj.Én a kislányom műtétjét végig sírtam.Most is sírok,mert szembe jut,milyen szívszaggató látvány volt,amikor tolták be a pici lányom a műtőbe azon a nagy ágyon.Kitartást és mielőbbi gyógyulást kívánok Nektek.
Zsuzsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!