Egy 8 éves kislánynak, hogy magyaráznátok el, hogy mi az a szex?
Miért kell neki elmagyarázni? Nem értem...nem maradhatna gyerek még pár évig? Én túl korainak találom.
Ám ha mindenképpen akarod, vannak ilyen "haladó szellemiségű" gyerekkönyvek, amik közérthetően elmagyarázzák a gyerekeknek, mi a fene is ez.
Visszaemlékezve, 8-9 évesen már simán tudtam, hogy mi a különbség a fiúk meg a lányok között, és hova való a fiúk kukija. Pedig akkoriban még nem volt ilyen korán kamaszodó mindenki, mint manapság, mégis terjedtek az infók szülők nélkül is. :)
Szerintem a maga szintjén simán el lehet neki magyarázni, nem kell belemenni abba hogy erekció meg ondó meg ebből hogy lesz baba, ha csak a szex a kérdés. A korábbi "nagyon szeretik egymást és összebújás puszika" sztorit simán ki lehet azzal egészíteni, hogy azért van más a fiúknak meg a lányoknak, mert összebújáskor azt használják, meg hogy ezt csak a felnőttek tudják megtenni, mert nekik másképp működik, nem csak pisilésre, mint a gyerekeknél. A részletekkel meg ráér akkor az ember, ha kezdődik a kamaszkor - lányoknak vérzéssel, fiúknak a hajnali kalandokkal. Ha 10 évesen, hát akkor, de akkor már lehet részletezni a fentit, hogy azért változik a testük, mert olyan lesz mint a felnőtteké, hogy majd egyszer babát lehessen gyártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!