Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyerekes szülők, ti engedit...

Kisgyerekes szülők, ti engeditek a gyerekeiteket hangoskodni utcán/állatkertben/közösségi helyeken?

Figyelt kérdés
Ha láthatóan zavaró mások számára, akkor rászóltok a csemetére vagy hagyjátok?
2018. szept. 17. 12:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%

Helytől függ fiam sajnos pont az aki üvölt mint az őrült mindenhol. Így nagyon sokszor kell szólni csendesebben. Játszótéren is ha sok kisbaba van akkor szólni kell me üvöltsön mint akit nyúznak.

Boltba menetel előtt 10x kell elmondani hogy viselkedjen. Orvosi rendelőben érdekee módon meg sem szólal :D

Utcán sincs őrjöngés.

A kertünkön belül kiadhatja magát.

2018. szept. 17. 13:45
 12/18 anonim ***** válasza:
68%

A gyerekek hangosak. Oviban 30 másik gyereket kell túlkiabálni, így megszokják, hogy hangosan kell beszélni.

Mit jelent, hogy másoknak zavaró? Ha pl. színházban zavar vkit természetesen reagálok rá. De utcán nem szoktam a hangerő miatt rászólni. Ha őrjöng akkor igen, de csak mert hangsan beszél azért nem.

Van aki úgy mobilozik, hogy még én is hallom mit mondanak neki a telefonba. Vagy hallom más zenéjét a fülhallgató ellenére is. Akkor nehogy már a gyerek csacsogás legyen a legzavaróbb zajforrás.

2018. szept. 17. 13:50
 13/18 anonim ***** válasza:
42%

Érdekes, itt mindenki rászól, bezzeg más kérdéseknél..

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

2018. szept. 17. 13:55
 14/18 anonim ***** válasza:
6%

Nem engedés kérdése. Nem engedem, de hangoskodik, a rászólás nem, vagy csak ideig-óráig elég: mit csináljak? verjem meg nyilvánosan?

egyébként utcán pl miért nem lehetne hangoskodni?

mire gondolsz, mint közösségi hely?

2018. szept. 17. 14:16
 15/18 anonim ***** válasza:
26%
Szabad téren szerintem hangoskodhatnak. (Felnőttek is szoktak nyerítve röhögcsélni, zenét hallgatni, hangosan mobilozni járműveken vagy az utca túloldaláról beszélgetni...) Ok nélkül ordítani nem szokott, ha hisztis, akkor persze próbálok tenni ellene, de ha csak énekel vagy épp nínózva megy a kismotorral szerintem az ovis korig belefér és látszólag másokat sem szokott zavarni, legalábbis rámosolyognak. Zárt helyen, azaz lépcsőháztól buszon át étteremig vagy rendelőig nem szoktam hagyni hangoskodni, rászólok, de azért ez egy alapjáraton hangos korszak, pár percenként újra és újra rájuk kell szólni, mert egyszerűen elfelejtik, akkor is, ha próbálkoznak.
2018. szept. 17. 14:53
 16/18 anonim ***** válasza:
22%
Igen. Azért gyerek hogy jól érezze magát. Amúgy magától nem megy túl egy bizonyos határon, de az neked valószínűleg túl sok lenne. Milyen szerencse, hogy engem nem zavar. (nem viszem nem gyerekbarát helyekre.)
2018. szept. 17. 15:02
 17/18 anonim ***** válasza:
40%
Akinek van gyereke, az tudja, hogy mennyit er a raszolas. Ha impulzus eri a gyereket, ugyis hangoskodni fog. Mire megtanul viselkedni, az evekbe telik, meg szigoru neveles mellett is. Es meg egy jol nevelt gyerek/kamasz is hajlamos hangoskodni neha ha a haverjaival van. Mar bocsi de ilyen az elet. Ennyi erovel tiltsd meg a nyugdijasoknak, hogy károgjanak mindenen, a felnotteknek h mobilon beszeljenek utcan, a kutyaknak h ugassanak, az epitomunkasoknak hogy furjanak, satobbi. Ne a gyerekeken vezesd le a frusztracioidat, te is voltal gyerek. Amugy meg en 30 eve fulhallgatoval kozlekedek, kellemeset a hasznossal.
2018. szept. 17. 15:52
 18/18 anonim ***** válasza:
20%

Végül is mondogathatod az egy évesnek, hogy ne sikítson a boltban...neki tetszik a hangja, sikítani fog.

Attól függ mekkora a gyerek, hol vagyunk és, mennyire zavaró.

Néha a 12 éves lányomra is szólni kell, de mi eleve hangosak vagyunk.Sok mindentől függ ez.

2018. szept. 17. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!