Szerintetek a lányom (2.5) felfogja, hogy én nem értem, amit mond?
Most is csak mondja,be nem áll a szája :))
Annyit tud mondani,hogy ajuju atotó,ezt variálja.
Tud mèg pár gagyogott szót:bababa mamama tütü,plusz állathang kb 8. De ilyenkor este csak ezt a kettőt használja.
Szerintetek? :)))
Mindig válaszolgatok,hogy: Tényleg? Nahát! Meg ilyenek :). Már villanykapcsolás után mondja főleg,ilyenkor este.
Tényleg kíváncsi lennék már,hogy mit mond!
Gondolom az első az lehet, hogy aludjunk, vagy valami hasonló. A másik altató? Esetleg altatódal?
Nálunk is volt olyan szó, amire nagyon sokára jöttünk rá mit is jelent. Az egyik a tutuli (túrórudi), a másik a szirona (sziréna).
Nappal is mondogatja,nem hiszem,hogy konkrét jelentése lenne. Ő azért mondja ezt,mert csak ezt tudja. Szóval nincsenek még szavai semmire. Kivétel a tütü-vonat,meg a kutyára a vauvau.
Inkább az eredeti kérdésemre várnám a választ. El van amúgy maradva a beszèdfejlődéssel,fejlesztésre járunk.
Csak az érdekelne,hogy vajon ő tudja-e,hogy nem értjük meg...lehet,hogy sosem derül ki.
Másrészt pedig ő még nem képes értelmes szavakat mondani. Csak gagyog.
(Beteg most,majd meg fúl a köhögéstől,azért vagyok ébren :( )
"Mindent megért. Csak válaszolni nem tud."
mi a kérdés? ha mindent megért, nyilván azt is, hogy nem érted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!