Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha nagyon pocsek az ido es...

Ha nagyon pocsek az ido es nincs autotok, viszitek a gyereket oviba/bolcsibe?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk villamlik es szakad az eso es viharos szel van a kisgyerek meg amugy is fel tole akkor el se indultok? Ezt toleraljak a munkahelyen?
2018. szept. 1. 21:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
ugyan ugy ,esőkabát,vízhatlan cipő,esernyő azt indulás.
2018. szept. 2. 06:53
 12/18 anonim ***** válasza:
98%

Fordítsuk meg a dolgot.

Ha reggel elvitted a gyereket, de délután esik, egészen estig, akkor a bölcsiben hagyod, nem mész érte, mert esik?

2018. szept. 2. 07:42
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel csak arra szokatod rà, hogy a kötelességei alól mindenféle hülye indokkal ki lehet bújni.
2018. szept. 2. 07:44
 14/18 anonim ***** válasza:
97%

Csak akkor lenne ez opció, ha eleve nem dolgoznék.

Egyébként meg a gyerekek többsége imádja az esőt és nem fél tőke, csak ha a szülő jól bele neveli.

2018. szept. 2. 07:47
 15/18 anonim ***** válasza:
97%
Hallod, először azt hittem, viccelsz... kajak elképzeltem a főnököm fejét, ahogy ezt így bejelentem neki. Mindenesetre egy április 1.-jei telefont megérne a dolog (kár, h akkor még nincs ilyen idő)... xD
2018. szept. 2. 10:20
 16/18 A kérdező kommentje:
Tegnap pl dorgott, kozelrol villamlott es hompolygott az eso az utakon. Hegyen lakunk, eleg balesetveszelyes szerintem. A gyerek szereti az esot, sokszor setalunk esernyovel. De tegnap akkora vihar volt hogy szakadtak le az agak, tiszta iteletido volt felenk. Kivittem a gyereket a fedett teraszra,hatha tetszik neki, mert alapbol elvezni szokta h a fedett teraszrol nezzuk az esot. De meg az olemben is sirt, sikitozott hogy menjunk be. Namost ilyen idoben elegge kerdeses h el tudnank e indulni. Ha a bolcsiben erne az ilyen ido, nyilvan taxit hivnek.
2018. szept. 2. 13:26
 17/18 anonim ***** válasza:
82%
ha van kisebb,akivel úgyis otthon maradnál,akkor oké a dolog.na de mi lesz télen? esik a hó,ónos eső,csúszik az út,stb...menni kell-akkor menni kell
2018. szept. 2. 14:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha olyan vihar tombol, hogy valóban életveszélyes kimenni, akkor mkndenki elnézi, ha otthon maradsz, amíg lecseng. Az ilyesmi viszont ritka, nagyon kicsi az esélye, hogy pont akkor tör ki a vihar, amikor nektek el kéne indulni. Ezen felesleges izgulni.

Egyéb esetben (esik, fúj a szél, ilyesmi) viszont menni kell. Egy sima rossz idő nem lehet ok a hiányzásra, ezt azért be kell látnod.

2018. szept. 2. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.