Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most nem aktuális, de ha...

Most nem aktuális, de ha szakad az eső, hogyan viszitek a gyereket biciklin?

Figyelt kérdés
Reggel csak én tudom majd oviba vinni, gyalog vagy biciklivel. Húzzak rá az üléssel együtt egy nagy esőkabátot vagy inkább menjünk gyalog? Kb 15 perc az út gyalog.
2015. jún. 6. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:
gyalogoljatok.
2015. jún. 6. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Gyerekkel együtt nem biciklizek esőben. Nélküle is meggondolom, mert veszélyes, egyrészt az út is jobban csúszik, másrészt az autósok egy része is megvakul az esőtől, de gyerekkel neki nem indulnék semmi pénzért. Negyed óra séta az semmi.
2015. jún. 6. 14:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Volt már rá példa, hogy vittem biciklivel esőben. Adtam rá esőkabátot és tettem egy plédet a lábára, aminél nem volt gond, ha vizes lesz és azzal takartam be azt a felületet, ahová nem ért le az esőkabát.
2015. jún. 6. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:
49%
Nekwm is kellett már esőben bicajjal vinni a fiamat. Mi ùgy csinaltuk, hogy a kisülès fölè tartottam az esernyőr, ès ìgy toltam a biciklit. Magamra meg kapucni ( vìzállò dzseki volt rajtam). Csak ìgy tudtam megoldani, hogy kevèsbè legyünk vizesek, reggel mèg hìre sem volt az esőnek, ès melòbòl mentem èrte a bölcsibe. Egyèbkènt gyalog megyünk ha esik.
2015. jún. 6. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!