Ti milyen frizurát csináltok a lányotoknak? Nem szedi ki a hajgumit, csattokat?
Nekem derékig érő hajam van. Mostmár a lányomnak is majdnem. 3,5 éves. Nagyon szereti hogy gyönyörű, Ő szokta kiválasztani épp milyen frizurája legyen :)
Nem tudom elképzelni hogy levágassuk a haját mert nem hagyja fésülni, pici kora óta hajszárítózom fésülöm, megszokta.
Nekem mindig gombafrizurám volt és piszkosul utáltam de anyukám nem akart szenvedni a hajunkkal (van egy nővérem) .
Nagyon nagyon rosszul ereztem miatta magam sokszor fiunak néztek. Nem tenném ki ennek a lányomat.
Ja, a kérdésre bocsi.
Szoval mivel hosszu a haja az arcába lóg kajánál is. Mindíg elmondtam neki hogy azért csatoljuk el hogy ne azt egye :D
Raktam a sajátomba is hogy lássa vagy a babájának. Vegyetek együtt gumit, csatot hátha amikor Ő választ jobban elfogadja.
Kisebbnek csináltam olyat hogy simogattam csak a fejét és belecsempésztem a hajába. Ez kb olyan mint a sapka. Sok gyerek nem szereti dehát nem lehet télen sapi nélkül.
21
Nem csak a vég nélkül lőgő lobonc és a gombafrizura létezik.
Ezek közül egyiknek sem tenném ki a gyerekemet. És magamat sem. Számtalan csinos, nőies, nem hosszú frizura létezik, mi is ilyet viselünk, gyerek, felnőtt egyaránt a családban.
És nem nézik fiúnak. De ha annak néznék, sem tekintenénk traumának. Nem, a gyerek sem, mert nem arra neveljük, hogy a haja a meghatározó értéke nőként, hanem a jellemtulajdonságai. Még akkor is így van az, ha sminkelek például, de nem ez a fontos.
Ez kb, akkora abszurd ostobaság, mint amikor azt olvasgattam vidéki hozzászólóktól annak idején, hogy ne vegyem fel a férjem vezetéknevét, hanem legyek valamileny -né, de legalább kötőjeles, mert "mi lesz, ha a testvérének fognak gondolni?!". Kérdeztem, mi lenne és kit érdekel, hogy mit gondolnak idegen random hülyék?
Erre már nem érkezett válasz.
22
Nem, nem olyan, mint a sapka.
Sapka nélkül fázni fog télen és megbetegedhet. Hajba aggatott dísztárgyak nélkül semmiféle egészségügyi problémája, betegsége nem lesz.
Persze hogy nem, felreertetted ezt csak arra mondom, ha valaki meghagyja a hosszú hajat. Akkor igenis kezelni kell.
És persze vannak csinos frizurák a 2 közt is :) az én lányomnak így tetszik de ettől tovább nem szeretném ha nőne ezt megbeszéltük, hogy a végéből kell vágatni és megértette, aztmondta jó :)
25
Egyetértünk: mindenkinek legyen olyan haja, amilyet szeretne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!