Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti milyen frizurát csináltok...

Ti milyen frizurát csináltok a lányotoknak? Nem szedi ki a hajgumit, csattokat?

Figyelt kérdés
Az enyém mindent kiszed a hajából. Deígy az arcába lóg az egész haja.. Nemtudom hogy csinaljam meg neki.
2018. aug. 26. 14:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
60%

9

Igen, arra kell szocializálni egy gyereket, hogy "fárasztó, de csodaszép". Ha a gyerekednek ez az elsődleges értéke, akkor hajrá.

Mi értékes, vicces, okos, melegszívű, empatikus, érdeklődő, csinos kis embereket nevelünk.

De ki, mire képes.

2018. aug. 26. 17:11
 12/26 anonim ***** válasza:
95%

Amikor a gyereked ordít és sír, hogy ne tegyél gumit és csatot a hajába, és láthatóan tényleg szívből gyuloli, akkor te magyarázhatsz neki. Nálunk is pixie haja van, nekem a hátam közepéig erő hosszú. 4 éves, és ő így szeretné, ezért vágatjuk le neki. Mi lennénk a legboldogabb akkor, ha szép hosszú haja lenne. Ha elkezdjük növeszteni, másból se áll a napja, csak lokdosi el.

Majd lesz szép hosszú haja később. Gondolom én. Nekem fontosabb, hogy ő jól érezze magát a bőrében, mint se raeroltessem, amit mi szeretnénk látni.

2018. aug. 26. 17:24
 13/26 anonim ***** válasza:
17%
te szerintem inkább egy akaratos, hisztivel mindent elérő, alkalmazkodni képtelen gyereket nevelsz, amit a neten szerzett "tudásodra" alapozol. Na, az ilyenektől idegbetegek az óvónők. Már ne is haragudj, de ha egy 4-5 éves kislánnyal az anyja nem tudja megbeszélni, hogy ne lógjon a szemébe a haja, hogy néha össze kell fogni, reggelenként meg kell fésülködni, ott az anyukával van nagyon nagy baj.
2018. aug. 26. 17:36
 14/26 anonim ***** válasza:

Az én lányom nagy hajjal született, így már egész pici korától csatozom vagy copfot kötök. Szerencsére így hozzá szokott, már természetes neki. Most két éves, reggel már ő szól, hogy csatot vagy copfot kér.

Mostanában fonni is szoktam a haját, mert már elég hosszú hozzá. Középen elválasztva parketta fonással.

2018. aug. 26. 19:27
 15/26 anonim ***** válasza:
78%

14-es vagyok. A gyerekem minden, csak nem hisztis. Nagyon szofogado, jó kislány. Ertelmesen elmondta, gyuloli a csatot és a gumit, vágjuk le a hajat, nem akar hosszut. Neked nincs olyan, hogy valamit utálsz??? Ő egy gyerek, csak kicsi. Ha feszeng, mert utálja a pörgős szoknyát is, akkor adjam rá? Mi értelme? Hogy rosszul erezze magat? Full kopaszok született, 2 évesen lett haja normálisan. Lehet, hogy valami rossz emléke fűződik hozzá. Nem hiszem, hogy ezen kéne veszekedni minden nap a gyerekkel, hogy hogyan áll a haja.

Ettől fontosabb dolgok is vannak az életben.

2018. aug. 26. 22:11
 16/26 anonim ***** válasza:
73%
14,18-as vagyok. Még egy gondolat. Az óvónők imádják a lányomat, mert szofogado, segítőkész, önálló, pakol, és kiemelkedő a szocializációs képessége. Ismeretlenül osztani az észt is nagyon megy. Nyomd el a gyereked már most, majd meglátod, mi sül ki belőle. Minden jót!
2018. aug. 26. 22:14
 17/26 anonim ***** válasza:
76%
Kislányom 3.5 éves kora óta nem szedi ki a hajgumit és csatokat a hajából. Ha kiszedte, megmondtuk neki, hogy akkor fiús frizurát kap mint a tesója, aki hosszú hajat szeretne annak kell gumi vagy csat a hajába. Októberben lesz 4 éves, most már ő hozza a csatot, hogy segítsek berakni. Ő épp a frufruját növeszti le.
2018. aug. 27. 10:53
 18/26 anonim ***** válasza:

Rövid haja van, pont ezért.

Mindent kiszedett belőle és folyamatosan kócos volt (emiatt fésülködés kész harc, mert húzom), meg ragadt, hisz beleért a levesbe, stb.

Mguntam, és levágattam. Első nap duzzogás volt, aztán rájött, hogy jé, nem húzza a fésű, nincs a szemében, hajmosás 5 perc, és "hasonlítok anyára". :)

2018. aug. 29. 13:58
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

9-es, egy kisgyereknél NEM a "szép hosszú haj" a szempont, hanem a kezelhetőség, és praktikum.

És amíg minden hajmosás = üvöltés, a csatokat kiszedi, és a "hercegnős hosszú" haja állandóan ragad, mancsos, és kócos, akkor pont nem izgat, hogy nem a haja lesz az ékessége.

Mellesleg, aki szerint a hosszú hajtól nőies egy nő, az baromi felszínes ember!

Barátnőmnek is derékig érő haja volt, mert milyen szép. Ja, télen különösen remek volt, mikor minden héten minden úszás után négyen! késtünk el miatta meg a hülye haja miatt az óráról, mert 35-40 percbe telt megszárítani.

2018. aug. 29. 14:03
 20/26 anonim ***** válasza:
73%
Nem ertem ezt a haj fetist. Egy csomo embernek koztuk modelleknek is kifejezetten az allig, maximum vallig ero haj all jol az arcformajahoz. Ez kb az anyak onmegvalositasi vagya, hogy minel hosszabb haj = minel szebb gyerek.
2018. aug. 29. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!