Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért kell strandon meztelenül...

Miért kell strandon meztelenül hagyni egy gyereket?

Figyelt kérdés

Érdekelne azok indokolása, akik meztelenül hagyják mászkálni a gyereküket a strandokon, hogy mi ennek az oka? Nem higiénikus, nem illendő idegenek előtt és nem is tanítja meg arra a gyereket, hogy a nemi szervünk látványa intom dolog, senkire nem tartozik.

A minap ismét tanúja voltam egy meztelen testvérpárnak, a kisfiú teljes természetességgel ráadásul a játszótéri homokozóba pisilt. Anyuka szemrebbenés nélkül ültette ezután hintába 😕

Miért, miért, miért??

Drága a pelenka?

2018. aug. 22. 14:32
1 2 3
 21/29 érdekel0 ***** válasza:
84%

A napokban anyuka a városi szökőkútnál hagyta mesztelenül szaladgálni a gyerekeit.

Kb.2-3 éves kisfiú.

Kb. 5 éves kisfiú

ès leírni is alig merem egy kb.8 éves leànyzó!

2018. aug. 22. 21:58
 22/29 mooti ***** válasza:
51%

Miért zavar titeket, ha egy gyerek meztelen? Miért nézitek ōket?!

Én maximum megállapítom, hogy a gyerek aranyos, illedelmes és nem érdekel, hogy meztelen vagy sem.

A legtöbb gyereknek eljön amikor szégyenlōssé válik, és felöltözik. Akik pedig nem lesznek szégyenlōsek, azok naturista felfogásban élnek (még ha nem is tudják).

Nem értem, hogy pl strandon, vízparton stb miért nem lehet egy gyerek vagy akár felnōtt meztelen, ha így érzi jól magát.

Persze vannak olyan helyek ahol illik felöltöztetni, felöltözni.

Sokakat az nem zavar ha valaki a testalkatához nem megfelelō ruhát vesz fel. Vagy titekek ez is irritál?

2018. aug. 23. 05:45
 23/29 mooti ***** válasza:
17%
Au, hogy a gyerek a homokozóba v a játszótérre pisil az a szülō szegénységi bizonyítványa. Legalább egy félreesō fához vigye a csemetéjét.
2018. aug. 23. 06:22
 24/29 anonim ***** válasza:
7%

7 évesem van. Sosem meztelenkedet a strandon max amikor készülünk hazafelé és még visszaküldöm a vízbe lemosakodni, fürdőgatyát kiöblíteni. Akkor pucér fenékkel szalad vissza a pokrócig. Kutyát nem érdekli, nagyobb gyerekeknél is előfordul.

Sok kicsit látok pucéran, engem nem zavar. Cukik tudnak lenni :) De a sajátomat azért nem hagynám, nem hagytam.

Pisi-kérdés:

Elküldöm a fához vagy bokorhoz, ha már hazafelé készülődünk. Ha még maradunk, akkor meg be a vízbe. Az egyetlen kérés, hogy közben ne rajtam lógjon, és folyásirányba lefelé álljon tőlem, hogy ne rám hozza a víz :D Én sem teszem másként :)

2018. aug. 23. 08:29
 25/29 anonim ***** válasza:
83%
Te is felnőttként a fához pisilsz a strandon??:O
2018. aug. 23. 08:37
 26/29 A kérdező kommentje:
Belepisilsz a vízbe és a gyerekedet is erre tanítod?? Ritka gusztustalan és igénytelen lény lehetsz...
2018. aug. 23. 08:39
 27/29 anonim ***** válasza:
20%

Ha hiszed, ha nem, a madarak és a halak is abba végzik a dolgukat. Sőt, a halak abban is dugnak.

fúj!

2018. aug. 23. 08:46
 28/29 anonim ***** válasza:
70%

Nem írta senki sehol hogy izgat bárkit is. Egyszerűen egy bizonyos kor után nem illik szerintem. És a strandokon meg bárhol viszont simán lehet olyan aki a meztelen gyerekeket nézegeti , mert beteg ember. Ennek sosem tenném ki a gyerekemet !!! Meztelenkedjen otthon vagy a saját medencében , de full idegenek előtt tuti ne.

Aki belepisilteti a gyereket a vízbe, a strandon (medencék) is ugyanezt teszi gondolom...

2018. aug. 23. 08:59
 29/29 anonim ***** válasza:
46%

"És a strandokon meg bárhol viszont simán lehet olyan aki a meztelen gyerekeket nézegeti , mert beteg ember."

Ja, mint a kérdező.. igen, egy bizonyos kor felett már nem illendő de itt legfeljebb 1-2 évesekről lehet szó. Nem tudom nekem soha fel sem tűnt ez mint jelenség, nem hogy még problémázzak rajta. Szerintem nem normális aki ebből úgyet csinál. Higiénikus-nem higiénikus mindegy. Az mennyivel jobb amikor huszonévesek részegen összehányják meg pisálják az utcákat? Az engem speciál jobban zavar. Plusz ki tudja felnőttek miket csinálnak a vízben, lehet sok undorítóbb.

2018. aug. 23. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!