Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért kell strandon meztelenül...

Miért kell strandon meztelenül hagyni egy gyereket?

Figyelt kérdés

Érdekelne azok indokolása, akik meztelenül hagyják mászkálni a gyereküket a strandokon, hogy mi ennek az oka? Nem higiénikus, nem illendő idegenek előtt és nem is tanítja meg arra a gyereket, hogy a nemi szervünk látványa intom dolog, senkire nem tartozik.

A minap ismét tanúja voltam egy meztelen testvérpárnak, a kisfiú teljes természetességgel ráadásul a játszótéri homokozóba pisilt. Anyuka szemrebbenés nélkül ültette ezután hintába 😕

Miért, miért, miért??

Drága a pelenka?

2018. aug. 22. 14:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%

10 hónapos a kisfiam, vagy medencés strandra járunk vele, vagy az utca végére a szabadstrandra.

A medencés strandon sokan vannak ott sosincs meztelenül.

Ha a szabadstrandján kevés az ember, akkor ahogy kihozom a vízből, és leveszem az úszópelenkat hagyom kicsit a takaron és a közvetlen környéken meztelenkedni. Azért, mert szerintem jót tesz neki ha picit szellozik, ha szabadon van.

2018. aug. 22. 15:15
 12/29 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos sok olyan szülő van aki nem is foglalkozik ezzel.Felénk a strandokon még a 8-10 évesek is a legközelebbi fákhoz járnak pisilni nem zavarja őket hogy mi ott ülünk 2m-re a takarónkon.Most én szóljak rá? A gyerek csak megijed az anyja meg ettől úgy sem lesz okosabb.
2018. aug. 22. 15:25
 13/29 anonim ***** válasza:
84%

Az enyemen mindig van furdonadrag.

Oda ahol jarunk, a parkor mindig raszol a pucer gyerekek szuleire, hogy vagy raadnak valamit a gyerekre vagy hazakuldi oket.

En nem ertem se a meztelenkedest, se a jatszoterre hugyoztatast! Mar teljesen intezmeny szeruen hasznaljak wcnek a jatszoter egyik sarkat. Ezert nem voltunk egesz nyaron a kozeli jatszon, mert undorodok tole.

2018. aug. 22. 15:26
 14/29 anonim ***** válasza:
23%
Természetes víz partján az én gyerekem is szokott meztelen lenni. Medencés helyen nem. A vízbe fürdőruhában megyünk, de kint a füvön (nem homokban) szívesen hagyom meztelen, mert jó a bőrének. És mert egy 0-3-6 éves gyerek nem szexuális tárgy, hogy takargatni kelljen. A baba pisi a füvön senkinek sem árt, a kakija meg rendszeres, bilibe vagy pelusba megy.
2018. aug. 22. 15:41
 15/29 anonim ***** válasza:
75%
A baba pisi senkinek se árt?? Ugyanúgy vizelet, bomlik egy idő után, nem sterilke azért mert baba üríti... És ha te ülsz bele más baba pisijebe a takaroddal??
2018. aug. 22. 15:46
 16/29 anonim ***** válasza:
17%
Azért nem árt senkinek, mert ott pisil a fűben, ahol mi is vagyunk, tehát te nem fogsz beleulni, és az az egyszerre kb 50 ml 2 perc alatt elszivarog.
2018. aug. 22. 15:52
 17/29 anonim ***** válasza:
82%
Hét, hogy a privát válasszal mi a bajod azt nem értem, mondjuk egyet nem értek vele, de nem túl megbotránkoztató. Ha valaki akkora paraszt, hogy a homokozóba pisilteti a gyereket, ahhoz én biztosan odamegyek és elküldöm a francba. A meztelenség nem zavar, az én lányomon mindig van legalább uszopelus, de legtöbbször fürdőruha is.
2018. aug. 22. 15:53
 18/29 anonim ***** válasza:
94%
Elszivarog, persze...csak ha ezt napi 50 vagy 100 szulo gondolja igy, akkor olyan buz lesz egy ido utan a 40 fokban mint egy pocegodorben. Ha meg nem egeszsefes a gyerek, akkor a pisije is fertozo...
2018. aug. 22. 15:59
 19/29 anonim ***** válasza:
92%
En sem ertem soha. Nem arrol van szo, amikor pici babat gyors atpelenkaznak vagy atoltoztetik, az rendben van szerintem. Legyen meztelen meg szabadon otthon a gyerek. Engem baromira zavar, amikor azt se tudom mar merre nezzek, mert mindenhol egy kisgyerek kukaca vagy puncija nez szembe velem... Nem beszelve arrol, hogy milyen fertozes veszelyes, ha a kislanyok meztelen leulnek a homokos takarora meg ki tudja hova. Gyereknogyogyaszat ilyenekkel van tele.
2018. aug. 22. 20:11
 20/29 anonim ***** válasza:
12%
Azért aki azt hiszi, hogy abból a baba pisi ből büdös lesz, meg sose volt természetben. Füves környezetben, ahogy írtam, nem okoz gondot. Ha hirtelen megszállná a tópartot egy vagonnyi ovis, akkor talán.
2018. aug. 22. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!