Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális viselkedés ez egy 6...

Normális viselkedés ez egy 6 évestől?

Figyelt kérdés
Mostanra én is kezdtem elbizonytalanodni, kiskorában annyira eszes és okos volt, de mostanra egyre inkább azon gondolkodom hogy baj van a fejlődésével. Nem ért meg dolgokat. Nincs a közeli családban ilyen korú gyerek, nem tudom mihez viszonyítani, ezért titeket kérdezlek. Jövő hónapban lesz 6 éves. Pl evésnél minden egyes falat után el kell neki mondanom hogy hajoljon a tálca fölé. Ha kenyeret eszik, elkezdi "lóbálni" ha evőeszközzel akkor hátra dől és úgy teszi a szájába. Nem értem hogy miért nem fogja fel amit mondunk neki. Sokszor bepisil amikor nevet. Nem tudom hogy ez baj-e. Sokszor bekakil.. nem ér ki a wcre, becsúszik neki. Fél egyedül kimenni pisilni, kakilni. Nem tudja kitörölni a fenekét. Elsírja magát ha megkérjük rá. Ezek a dolgok mennyire normálisak 6 évesen?
2018. aug. 21. 21:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem elfelejti, hanem egyszerűen szerintem nem érdekli. Figyelmetlen, szétszórt. Most már vannak olyan területek, amikre fókuszálják a figyelmüket. legyen az akár 1-1 mese, sport, játék, akármi. Ami nem esik bele ebbe a területbe, az mintha nem is lenne.

Mondhatnám, hogy életkori sajátosság :D

2018. aug. 22. 12:47
 12/12 anonim ***** válasza:
30%

Úristen, hát veled nem fordult elő, hogy valamit elfelejtesz? Sokszor mire kiérek a konyháig, elfelejtem, hogy miért mentem ki!

Mért nem szereted ezt a gyereket? Biztos, hogy azt érzi. Nincs valami gyereken túli probléma az életetekben (férj, anyós, munka, pénz)?

2018. aug. 22. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!