Hogyan dolgozzak kisgyerek mellett ha zavar, idegesít? Bevigyem a munkahelyre, vagy otthon?
Pénzügyi nyilvántartásokat vezetek 100 millios forgótőkés cégeknek, utalgatok, szakmai doksikat, Áfalistát, adófolyoszámlákat, készpénzállomànyokat is ellenőrzök, telephelyvezetőkkel, cégvezetőkkel és nem utolsósorban a főnökömmel, könyvelőkkel vagyok forródróton, koncentrálnom kell, azonnali válaszokkal reagálni ÉS nincs óvoda a héten, nincs segítség, szittert nem találok, milliot hiányoztam már.
Két lehetőség van. Otthon vagy munkahely.
A munkahelyen piszkálja a nyomtatót, eltörte a kávéscsészém, leszedi a virágtartokat, ha pillanatra felállok, elfoglalja hisztizve a forgószékem, max mesenézéssel van csak el ami köztudottan káros, otthon folyamatosan megtalál nyafogással, mert hol a legot nem sikerül összeilleszteni, hol szétszedi a gyurmakészletet, de borul minden, most pl banki adatokról érdeklődött az egyik vezető tőlem telefonon, alig találtam gyorsan olyan zugot beszélni, hogy ne hallatszódjon bele a gyereknyafogás.
Hogyan szervezzem meg a napot, a gépet ki sem mertem még nyitni, nem tudom elképzelni hogyan üljek neki egyáltalán, a tegnap katasztrófa volt a munkahelyen bent, de elnézve otthon sem rózsásabb.
"max mesenézéssel van csak el ami köztudottan káros"
ha kirúgnak, az sokkal károsabb lesz
Bocs, hozzám is be szoktak írni hogy megjöttem, hiányoztam, megint kezdem.
Valaki szerint egy ember teszi fel az összes hasonló kérdést, ahol munkahelyi problémát fejtenek ki hosszabban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!