Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek a Wish...

Mi a véleményetek a Wish (rendelős) oldalról? Milyen webshopokból, online felületekről szoktatok rendelni?

Figyelt kérdés

Leginkább a gyerkőceimnek rendelgetnék ruhákat, néha nagyon szépeket látok nagyon jó áron. De eddig nem mertem belevágni, nem ismerem a minőséget, a kiszállítás megbízhatóságáról sem tudok semmit.

Minden tapasztalatot szívesen fogadok. Köszönöm.

2018. aug. 12. 15:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én míg Magyarországon éltem rengeteget vásároltam onnan. Oda kell figyelni az eladó értékelésére és nem épp a szövegesre gondolok . Volt már ,hogy eltűnt csomagunk ... és valóigaz az országban tűnt el .. a postáig látták ,hogy ott van de ott senki nem tudott róla.. miota külföldön élek amazonról rendelek szinte mindent .
2018. aug. 13. 17:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem a wish átláthatatlan. Aliexpressről viszont rendszeresen, havi 15+ cuccot szoktam rendelni... :D nagyrészt gyerekcuccot, de rendeltem már fotózáshoz kellékeket, fonalakat, ékszereket, órákat, sapkát-sálat... műszaki dolgokat annyira nem. Ebayről egyszer egy 30.000 feletti dolgot, de azt nem magamnak, mondjuk rendben megérkezett.

Arra figyelj, ha egy eladótól 20dolcsi felett vásárolsz (postaköltség is számít!!!), akkor megvámolhatják.

Van fészen alis csoport, érdemes belépni, sok tapasztalat megosztás van, rengeteg infó...

2018. aug. 13. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!