Mi a véleményetek a Wish (rendelős) oldalról? Milyen webshopokból, online felületekről szoktatok rendelni?
Leginkább a gyerkőceimnek rendelgetnék ruhákat, néha nagyon szépeket látok nagyon jó áron. De eddig nem mertem belevágni, nem ismerem a minőséget, a kiszállítás megbízhatóságáról sem tudok semmit.
Minden tapasztalatot szívesen fogadok. Köszönöm.

Nekem a wish átláthatatlan. Aliexpressről viszont rendszeresen, havi 15+ cuccot szoktam rendelni... :D nagyrészt gyerekcuccot, de rendeltem már fotózáshoz kellékeket, fonalakat, ékszereket, órákat, sapkát-sálat... műszaki dolgokat annyira nem. Ebayről egyszer egy 30.000 feletti dolgot, de azt nem magamnak, mondjuk rendben megérkezett.
Arra figyelj, ha egy eladótól 20dolcsi felett vásárolsz (postaköltség is számít!!!), akkor megvámolhatják.
Van fészen alis csoport, érdemes belépni, sok tapasztalat megosztás van, rengeteg infó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!