Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen márkájú cipőt vesztek...

Milyen márkájú cipőt vesztek ovisotoknak? Tudtok online rendelni? Milyen cipőő jó a gyerek lábának? Mire figyeljek?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 4. 09:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
63%
Decathlonban veszek, tornacipőt meg a H&M-ből rendelek.
2018. ápr. 4. 09:06
 2/20 anonim ***** válasza:
79%
Elephanten. Diechmannban van.
2018. ápr. 4. 09:07
 3/20 anonim ***** válasza:
79%
Elsős a fiam, de kb kiscsoport óta ugyanazt a fazonú decathlonos cipőt (tornacipőt, sportcipőt, téli bakancsot) hordja. Nem nagyon lehet vele elmenni vásárolni, így egyszer betértünk, felpróbálta, és azóta csak mindig megrendelem az eggyel nagyobb méretet. SZerintem észre sem veszi, hogy méretváltás volt :) Majd akkor lesz gond, ha már nem lesz a méretében tépőzáras, csak fűzős.
2018. ápr. 4. 09:13
 4/20 anonim ***** válasza:
54%
Szamos Kölyök cipőt hord.
2018. ápr. 4. 09:16
 5/20 anonim ***** válasza:
71%
Van egy bőr DDStep cipője és egy Decathlonos játszós cipője. Az ovis benti cipője is DDStep. Széles a lábfeje, nehéz cipőt találni neki.
2018. ápr. 4. 09:18
 6/20 anonim ***** válasza:
54%

Ovisnak két Decathlonos cipője volt tavaly is, illetve idén is. (az egyik a 2790 Ft-os Quechua, szerintem ár/érték arányban verhetetlen gyerekcipő, a másiknak nem jut eszembe a márkája, de szerintem a Dekás cipőkkel nem nagyon lehet mellélőni).

Ovin kívüli cipőnek pedig D.D. Step zárt bőrcipőt szoktam neki venni. Több márkát is próbáltuk (Elefanten, Superfit, Richter, Szamos), szerintem a DD sokkal jobb mindegyiknél.

2018. ápr. 4. 09:27
 7/20 anonim ***** válasza:
40%
Superfit általában, illetve pablovsky és primigi. Nem rendelnek soha neten, mert cipőt próba nélkül nem veszek.
2018. ápr. 4. 09:40
 8/20 A kérdező kommentje:
Dechatlon-os cipőkről tudnátok linket küldeni? melyik fajta ami bevállt nektek?
2018. ápr. 4. 09:43
 9/20 A kérdező kommentje:
Superfitet használtunk eddig, de már a méretében nincs magasabb szárú, csak félcipő.
2018. ápr. 4. 09:43
 10/20 anonim ***** válasza:

[link]

A másikat hirtelen nem találom. Egyébként a termékeket szokták értékelni, érdemes átfutni vásárlás előtt a visszajelzéseket.

utolsó előtti voltam.

2018. ápr. 4. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!