Milyen márkájú cipőt vesztek ovisotoknak? Tudtok online rendelni? Milyen cipőő jó a gyerek lábának? Mire figyeljek?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 4. 09:02
11/20 A kérdező kommentje:
ok, köszi :)
2018. ápr. 4. 09:45
12/20 anonim válasza:
DD Step, Superfit, Primigi, Richter, Szamos. Többször rendeltem már a tancsicscipo.hu -ról. Ha szupinált cipő kell nektek, akkor Szamos, Ponte 20. Amire mindig figyelek, hogy puha talpú legyen, lehetőleg széles orrú és erős sarkú, tehát ami tartja a sarkát. Keménytalpú sport cipőt értelemszerűen nem veszek neki. A decathlonból kirándulós bakancsokat szoktunk neki venni a fenti kritériumoknak megfelelően, eddig nem csalódtunk benne. De mindennapi használatra nem sportcipőt hord, hanem könnyű, kényelmes, jól szellőző bőrcipőt vagy vászoncipőt, évszaktól függően. A sportcipők többségében műszálasak, ezért azokat tényleg csak akkor, amikor olyan helyre megy, ahol az ilyen cipő ideális (sár, víz köves, sziklás).
13/20 A kérdező kommentje:
Geox-ok milyenek? jók vagy kevésbé rugalmas talpúak?
2018. ápr. 4. 10:24
14/20 anonim válasza:
DDStep csizmát, bőrcipőt és szandált használnak a lányaim utcára, oviba, edzőcipőt pedig adidast, niket vagy dechatlonost.
15/20 anonim válasza:
Volt Geoxunk, nekünk nem vált be. Gyerekcipő kis méret ellenére teljesen kemény talpú volt, mint egy fadarab és keskeny az orra. Jól megvagyunk nélküle. Egy felirat miatt nem érdemes tönkre tenni a gyerek lábát. Ja és még izzadt is benne a lába.
16/20 anonim válasza:
Nekünk a Pediped, Primigi, Superfit, D.D Step és Richter vált be, a Geox nem jött be, nem elég rugalmas a talpa, nem is értem miért olyan drága. Én szinte mindig rendelek, gyerekkel cipőboltba menni kész katasztrófa. Ha nem jó a méret vissza lehet küldeni.
17/20 anonim válasza:
Decathlonos cipő rajongó vagyok :))
Magunknak és a gyereknek is évek óta innen veszek cipőt, szandált.
Ár-érték arányban szerintem verhetetlen.
Legutóbb őszre ilyet vettem neki, még tavasszal is talán nem növi ki:
Mi sokat kirándulunk, ezért választottam ezt, az őszi szezon után most elővéve is a talpa hibátlan, alig látszik kopás, teljesen jó állapotú maradt.
Régebben próbálkoztam kínai cipőkkel, azok 1-2 hónap után szétszakadtak, vagy a talpuk lyukadt ki.
Mi nem engedhetünk meg magunknak 10 ezres cipőket, így a decathlonos cipők kiváló választás, mert olcsó és mégis minőségi, tartós darabok.
18/20 anonim válasza:
Utolsó vagyok: Még az aldis, lidl-s cipőkről is hallottam jókat, hogy olcsó, de mégis jó minőség. Azokat még nem teszteltem.
19/20 anonim válasza:
20/20 anonim válasza:
Amit az utolsó linkelt 2. cipő/bakancs, szintén tudom ajánlani, strapabíró, jó meleg, tartja rendesen a lábat. És baromi jó árban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!