Mi a véleményetek a Wish (rendelős) oldalról? Milyen webshopokból, online felületekről szoktatok rendelni?
Leginkább a gyerkőceimnek rendelgetnék ruhákat, néha nagyon szépeket látok nagyon jó áron. De eddig nem mertem belevágni, nem ismerem a minőséget, a kiszállítás megbízhatóságáról sem tudok semmit.
Minden tapasztalatot szívesen fogadok. Köszönöm.
Férjem apróságokat szoktott rendelni. Ha nem érkezik meg a csomag, visszafizetik az árát, DE szerintem gagyi minőség és élőben egyáltalán nem úgy néz ki, mint a képen + a méretezés is más és cenzúrázzák a negatív kommenteket (saját tapasztalat)
Én inkább Aliexpress-t használok, mert ott van fényképes visszajelzés és mérettáblázat is. Fontos, hogy lemérd a gyerkőcöt és úgy rendelj, mert lehet, hogy a kínai méret miatt nagyobbat kell venned valamiből.
Egyszer rendeltem body szettet de borzasztó nagy lett, legalább 3 mérettel el volt méretezve, mire elkezdte volna hordani nyár lett és hosszú újjú volt, hozzá való sapka meg 2 mérettel kisebb.
Játékot 2-3 -at rendeltem, mind gagyi volt kivéve egy játék okostelefont, azt a mai napig nyomogatja ( 2 és fél éves).
Amúgy megbízható weboldal, csak minőség hát kínai, nem gyengén.
Hadd kérdezzem meg, tudom, hogy a kérdés a ruhákról szólt, de mást is rendeltetek a Wish-ről?
Ezt azért kérdezem, mert nagyon menő holmik, szórakoztatásra alkalmas kütyük is vannak, és mivel néhány app annyira gyakran dobja fel ezt a webáruházat, hogy elgondolkodtam rajta, ellenben facebook nélkül meg nem lehet rálátni az oldalon lévő termékekre??
Hadd osszam ketté a kérdésedet, kérdező! (Ha megengeditek!)
1.) Ha válaszolsz, a kérdező kérdésére mindenképpen válaszolj, kérlek!
2.) Ha megtennéd, a válaszod másik részében reagálj arra is, amit én kérdeztem, vagyis, ha rendeltél akár innen, akár hasonló oldalakról kütyüt, konyhagépet, akármicsodát, mik a tapasztalataid?!
Köszönöm, ha nekem is "segítetek" egy picit ily módon! :)
7: Wish nagyon hirdeti magát már YouTube-on is, de mindenképp inkább Aliexpresst ajánlanám. Nem szeretem, hogy jó áron kecsegtet, de ha rámész a konkrét színre vagy méretre máris más az ár..
Alin nagyon sokat vásároltam már, órát, külső HDD-t, táskát, ruhát, pénztárcát stb. Ha jól megnézed mit veszel akkor nem lesz gond. Én elégedett vagyok. Sokat spóroltam már vele. Egyik ismerősöm a Wish bűvkörébe esett a sok reklám miatt, így neki rendeltem onnan is már, megjött minden, de nem mindig volt megelégedve a minőséggel.
Wishrol szoktam rendelni es ebayrol. Altalaban nagyobb meretet rendelek mert sokszor kicsi.
Tavaly karacsony elott 3 csomagom "elveszett" a postan, azaz lenyultak az ott dolgozok. Mivel nem lehet pontosan visszakovetni, a postai dolgozok eloszeretettel lopnak ilyen kinai arukat, ugysincs kovetkeznenye.
Amugy mar nem igazan rendelek. Sokat kell varni es az az igazsag, hogy Asia Centerben, Nyugati aluljaroban, Budapesti kinai kisboltokban szinte barmit megkapsz a wish es ebay kinalatabol, maximum parszaz forinttal dragabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!