Már nagyon nem bírom, mihez kezdjek?
Van két gyerkőcöm, 6 és 9 évesek. Van egy barátom, akivel együtt élünk és van egy fia, aki az anyjával él, 6 éves.
Most nálunk van a fiú, én vigyázok rá, mert ha én vagyok táppénzen az kevesebb kiesés, mintha a barátom zárja be a presszóját.
Nekem semmi bajom a gyerekkel, de nagyon neveletlen. Verekszik, rúgdos. Írtam már ide, hogy mit kezdhetnék vele és igyekszem is elmagyarázni neki, büntetést kap (kiül a konyhába), de nem hat.
Mindig veszekednek, vitatkoznak, kiabálnak, verekednek, nem lehet elindulni sehova. Viszi magával az enyémeket is, egyre inkább kezdenek olyanok lenni, mint ő.
Futkosnak az utcán, ahol az autó jár, kiabálnak, verekszenek, lökdösődnek. A minap már nagyon dühös voltam és ott kinn az utcán lekiabáltam mine a hármat, mert majdnem kiszaladtak a kocsi elé, fagyival futkostak...és elszakadt a cérna./5 percig nyugton voltak, aztán újra. Fel kellett jönni a játszóról, mert a gyerek szórta a kavicsot. Előtte a kb 2 éveseket dobálta, hiába kellett mellettem ülnie játék helyett. Ahogy elengedtem, újra kezdtem.
Már nem bírom, elfáradtam a másfél hét alatt. Az apja is velünk volt 3 napot, de most megint dolgozik, én soknak érzem. Sírnom kell már tőlük. Más hogy bírja? Én hogy bírjam ki?
Szeretném támogatni, nem akarom cserben hagyni. Mondtam neki, hogy vigye el őket... Csak egy kicsit. Azt hitte viccelek, pedig majdnem elsírtam már magam.
Mondtam, hogy akkor engem vigyen el, de ezen meg nevetett. Mondtam, hogy már nem bírom, azt mondta, hogy siet este haza. De hol van még este 21-22 óra? Napi 1-2 óra nem ugyan az, mint az én 10-en pár órám velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!