Hamarabb alszik a feleségem mint a gyerek. És nekem el kell utaznom 3 napra. Félek hogy majd akkor is elalszik hamarabb. Ennyire fáradt? Miért nem várja meg h elaludjon? Ti is ennyire fáradtak voltatok?
Amikor vissza mentem dolgozni, én is hamarabb aludtam mint a fiam.
Mert 4:50kor keltem, 7re jártam vidékre dolgozni. Ő pedig csak 7kor kelt mert tata vitte bölcsibe/oviba.
Van, hogy én is hamarabb alszom el, mint a gyerekek. Sőt, a Férjem is előbb szokott, amikor ő altatja őket.
Vicces, amikor hallom, hogy horkol és a gyerek rászól, hogy halkabban mert így nem tud elaludni. 😄
Nálunk, ami bevált, hogy sötét van és fogom a kezét. Így tuti ott marad mellettünk. Aztán általában felébredek és átviszem az ágyába. Nem kényelmes, ha köztünk alszanak.
Éjjel is bármikor felkelhet, amikor a feleséged alszik. Szóval szinte mindegy ki alszik el előbb. Ha nagyon muszáj a tv, tegyen időzített kikapcsolást rá. De inkább olvasson mesét.
Mondjuk ha hazaér a munkából, néha főzz meg te is, moss ki, teregess ki, porszívózz fel, hétvégén is nyugodtan néha-néha megcsinálhatod, így neki lesz ideje pihenni és nem fog a gyerek előtt bealudni. Nyilván fáradt, ki van merülve. Tudod ez ellen sajnos nem lehet mit tenni.
Amúgy általában mi is előbb elalszunk, mint a gyerekünk. A férjem hajnalban kel, fizikai munkát végez, én is negyed 6 után már kelek, 25 km-re dolgozom a munkahelyemtől, busszal járok, a járatokhoz igazodom, ami azt jelenti, hogy negyed 6-fél 6, mire hazaérek. Itthon napi teendők, gyerek, stb.
Közel alszik hozzánk a gyerek, ő elvan, ha valami gond van, akkor meg úgyis felébreszt minket. Azért egy 3 éves már képes erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!