Hamarabb alszik a feleségem mint a gyerek. És nekem el kell utaznom 3 napra. Félek hogy majd akkor is elalszik hamarabb. Ennyire fáradt? Miért nem várja meg h elaludjon? Ti is ennyire fáradtak voltatok?
Ez a kérdés már volt..
Igen természetesen nagyon fáradt,gondolom nem direkt alszik el
Hány éves a gyerek?
Feleséged dolgozik? Segítesz neki otthon?
Lehet,hogy mivel otthon vagy így tudja,hogy nem kell vigyázni
De ha már nem vagy otthon akkor figyelni fog
Miért nem kérdezed őt????? Hisz a feleséged
Mekkora az a gyerek, hogy tv-re altatjátok?
Egyébként én este bírom, de reggel nagyon nehezen kelek, a férjem intézi a reggeli peluscserét és evést, utána ébreszt, hogy szopizzon a kislányunk, a gyümi után szokott. Amikor elutazik, akkor az első nyekkenéste felébredek. 😊 Szóval ne izgulj ezen, biztonságban lesz a gyerkőc.
Nem szerencsés a tévén altatni a gyereket...ha nem ott altatna a gyerek nem is hagyná elaludni,nekem volt hogy nagyon fáradt voltam, és majdnem elaludtam a gyerek előtt, de támogatott, hogy ne aludjak meg próbálta szemem kinyitni 😂.
Ja egyedül lesz figyelni fog hogy ne aludjon el szerintem egyébként.
Én ilyet még nem kérdeztem. :D
Nem a tvn altatja csak fürdés után még kicsit hagyja őt mesét nézni. Kb egy fél órát.
3 éves a gyerek. Dolgozik a feleségem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!