Székletvisszatartást 20 hónapos gyermeknél hogyan oldható meg?
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 10:27
1/5 anonim válasza:
mármint szobatisztaságra való szoktatás? nővéremnél a másfél éves prücsöknek egyelőre bemutattuk a bilit...ezt se lehet erőltetni...
amúgy a székletet te se tartod vissza, hanem elmész wc-re...
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg túl korán kezdtétek a bilizést, és emiatt nem megy még neki. Szerintem hagyd, bőven ráértek még a szobatisztaságra. Ha nem erőltetik, meg nem tanítgatni próbálják a szobatisztaságot, hanem türelmesen hagyják, hogy a gyerek a saját ritmusában megérjen rá, akkor minden probléma nélkül, a szó legszorosabb értelmében akár egyik pillanatról a másikra szobatisztává válik. És akkor nem lesznek hasonló problémák, sem folyamatos balesetek.
3/5 A kérdező kommentje:
még nem kezdtünk bilizni...
2010. jún. 22. 19:02
4/5 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Te szeretnéd, hogy visszatartsa a gyerek vagy valami miatt ő tartja vissza? Fiam szokta visszatartani a kakit ha valami kellemetlen dolog történik vele, például mikor visszahúzták a kukacán a bőrt 3 napig nem volt széklete akkor glicerines kúpot használtam és az meghozta neki. Azóta még egyszer volt hasonló probléma szintén ez jött be. De ha te szeretnéd hogy visszatartsa az más tészta.:)
5/5 anonim válasza:
Sziasztok! Jó régi téma de hátha más is érintett. Nálunk úgy néz ki hogy az oldotta meg a dolgot, hogy a kistesó produktumát megmutatom, és viszem magammal mikor nekem van nagydolgom. Emellett azt veszem észre hogy a szaga zavarja, ezért utána szabadon légfrissítőzhet. Emellett nem nyaggatom egyáltalán. Így látja hogy nem nagy ügy, más is csinálja, másnak se fáj, és a másé is büdi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!