Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Segítséget kérnék. Lassú...

Segítséget kérnék. Lassú evés:meddig tart még?

Figyelt kérdés
Kislányom 2 és fél éves és az evéssel vannak gondok..1 főétkezés 1-1óra+tízórai és \uzsonna még plusz fél-fél óra.Ez azt jelenti,hogy az ébrentöltött 11 órából hármat minimum asztalnál ülünk.Katasztrófa az egész napunk emiatt.Ragaszkodnék a napirendhez,de így képtelenség..1éve tart ez és lassan felőrli az idegeimet.Félek is mi lesz majd az oviban...Ti hogy vettétek rá,hogy gyorsabban egyen??Higyjétek el,sok mindent kipróbáltunk már:közös evés(1 nap 2-szer oldható meg),aztán szigorúság,vagy éppen jókedvvel evés,volt már:elveszem,nincs több stb.stb.Sok mindent kipróbáltunk már több kevesebb sikerrel.Várom az okos,értelmes válaszokat a kérdésemre.
2018. aug. 3. 13:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
Egesz allo nap eteted, nyilvan sosem ehes igazan. Tizorai, uzsonna tok felesleges, hacsak nincs valami igazan aktiv program.
2018. aug. 4. 12:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Kap 20-25 percet, amit nem eszik meg, az ott mrad.

Az én lányomnál sosem volt egy óra a kajálás, mert nem hagytam neki, hogy ücsörögjön és bámuljon meg szórakozzon.

2018. aug. 5. 11:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Hat így elmondasod alapján inkább szórakozik és éhes (pofi teletömés)...ha éhes akkor le is nyeli. Szerintem hagyj ki étkezést vagy adj csak pár szelet almát, hátha ebédre megéhezik. Az ebédnél meg ahogy előbb irták, legyen időkorlát. Ha nem eszi meg és éhes marad, akkor legközelebb majd eszik és nem szórakozik. Azért ennyi idősen általában már felfogják a következményeket.
2018. aug. 5. 16:41
 14/15 anonim ***** válasza:
*Szórakozik és NEM éhes
2018. aug. 5. 16:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsokat!!!
2018. aug. 5. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!