Pancsizós programot terveztünk, de a kislányom belázasodott. A fiam egészséges, Ti azért elvinnétek Őt?
Holnapra terveztünk a barátnőmékkel közös pancsolást. Nekem egy 5 éves kisfiam és egy 3,5 éves kislányom van, a barátnőméknél két hasonló korú kisfiú. A gyerekek nagyon szeretik egymást, alig várták a közös programot.
Erre ma reggelre szegény kislányom belázasodott, 38 fölötti lázzal fekszik. Nem túl magas láz, a kislányom sem mindig gyenge, az előbb legózott egy kicsit. De attól még egyértelműen beteg, lázas.
Mit tennétek? Én hajlok arra, hogy az egészséges kisfiam ne maradjon ki a szuper közös fürdésből a tesója betegsége miatt.
Én vinném a fiamat a barátnőmékkel együtt, a férjem pedig maradna itthon a kislányommal. De a lányom is jönni akar, vagy legalábbis szeretne velem maradni.
Mit tennétek?
Mivel az én barátnőmmel terveztük a programot, nekem kellene mennem, nem a férjemnek, ők ketten ritkán találkoznak, nem szoktak sokat beszélgetni.
Mit tennétek: lefújnátok a programot, vagy elvinnétek Ti a kisfiatokat, vagy maradnátok otthon a kislányotokkal, és a férjetek vinné el a másik gyereket?
Hogy legyen, hogy mindenkinek jó legyen, és nekem se legyen lelkiismeret-furdalásom?
Köszönöm a válaszokat.
Mindenki fertőzést ír, pedig a kérdező semmi ilyet nem állított, nem tudom, feltűnt-e ez bárkinek is rajtam kívül?! :)
Egyébként ez egy többváltozós egyenlet, mindenképpen megkérdezném az érintetteket. A barátnőmtől hogy így oké-e a fiú, és a fiút is, hogy úgyis elmenne hogy itthon kellene hagynia a kishúgát? A férjedet, hogy elboldogul-e a kislánnyal, és a kislányt is, hogy tudod mennyire rossz, de most azért miért bűnhődjön a nagyobb? Tudom, hogy ez sóvárgást és rosszkedvűséget fog kiváltani belőle, de ezt az érzést is sajnos meg kell tanulnia a gyereknek, akármennyire is rossz. :(
Viszont kárpótlásul én vetetnék a nagyobbikkal valamit a strandon, pl. vattacukrot vagy valamit, amivel a kislányt megvígasztalja, így a gesztusa szerintem érzékeltetni fogja vele hogy a bátyó azért szereti, és gondolt őrá is, akkor is, ha nem lehetett ott! :)
Nem utolsó, nem te vagy a fény az éjszakában akinek feltűnt, de a nyár közepén lázas betegség az 99% vírus. Nem pedig egy kis jegkásától való meghűlés...de erre rájöhettél volna ha ilyen okos vagy.
Pont emiatt nem vinném a nagyobbat sem gyerekek közé, minket szivattak már meg így nem egyszer. Egyik gyerek beteg, a masiknak "semmi baja ezért elvisszük hozzátok". Este már a masik is lázas volt. Ez már hányással is megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!